Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.

Аератори и вертикулатори

В категория аератори и вертикулатори ще откриете разнообразие от аератори и вертикулатори електрически и аератори и вертикулатори бензинови от водещи производители, доказани с безкомпромисното качество на продуктите си.

 

Аераторите са машини, които служат за премахване на изсъхнали и мъртви растения от моравата, за да може тревата да расте. Металните им остриета влияят благоприятно на горният пласт на тревната площ, по този начин водата и други полезни вещества достигат до корените на тревата. Използването на аератор има благоприятен ефект върху почвата, а резултата е обогатяване на почвата с кислород. Аераторите са подходящи за обработка на малки, средни и на големи почвени терени.

 

Аератори и вертикулатори електрически:

 

Намирането на подходящи електрически аератори и вертикулатори невинаги е лесна задача. В онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете разнообразие от техника от доказани производители, която е еднакво подходяща и за начинаещи, и за напреднали градинари. С компактни размери, скромно тегло, големи събирателни контейнери и ножове от неръждаема стомана, тези машини са незаменима част от арсенала на всеки градинар.

 

Аератори и вертикулатори бензинови:

 

Бензиновите аератори и вертикулатори, предлагани в онлайн магазин “Баш Майстора”, са техника подходяща за нуждите на всеки един професионалист в бранша. Градинарските машини разполагат със сгъваеми ръкохватки и с мощни и надеждни двигатели, а добрата им маневреност Ви помага бързо и лесно да се преборите с упоритият мъх и тревен филц.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.