Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 48 181 продукта и наличност над 4 431 759 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
48 181 продукта в наличност.
4 431 759 Артикула.
1 2 3 ... 4
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 4
1 2 3 ... 4

Ъглошлайфи акумулаторни

Акумулаторните ъглошлайфи са идеален избор за майстори, които често се сблъскват с дейност изискваща шлайфане или рязане на различни по вид материали.

Освен за шлайфане, с него можете да полирате или да режете метал и други материали. Самото му име подсказва приложението му. „Ъгло” произлиза от това, че главата му се върти под различен ъгъл.

Това е многофункционална машина, използваща се най-общо за шлайфане, рязане и почистване на различен материал, включително метал и камък. Акумулаторните  ъглошлайфи са идеални при полирането на гранитогрес или гранит. Единствено трябва съобразите диска, който ще използвате, за да се постигне желания ефект.

 

Какво трябва да знаете за акумулаторните ъглошлайфи?

Акумулаторните ъглошлайфи са мобилни, мощни подходящи са за работа с една ръка. Подходящи са за рязане на отдалечени места, където няма електричество и са трудно достъпни. С бавен темп този тип ъглошлайфи на батерии започват да намират приложение и в индустрията.

Акумулаторните шлайфове най-често работят с размери на дискове 115 мм и 125 мм. Но  могат да се използват и с различни дискове. По този начин в зависимост от работата, която ще извършвате можете да изберете подходящия диск. Това ще направи работата Ви по-бърза и лесна!

 

Какви акумулаторни ъглошлайфи ще откриете при нас?

В онлайн магазин Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от водещи марки флекс машини. Предлагаме Ви акумулаторни ъглошлайфи от последно поколение, с гарантирано качество на достъпна цена.

 

Разгледайте нашите модели от най-висок клас на водещи производители:

 

Свържете се с нас на телефон: 0883-51-50-51, а нашите служители ще Ви помогнат да изберете правилния ъглошлайф, според нуждите Ви.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.