Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 48 181 продукта и наличност над 4 431 783 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
48 181 продукта в наличност.
4 431 783 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни машини комплекти

Акумулаторните мултифункционални инструменти имат широко приложение и разнообразие от възможности за използване. Най-популярните възможности биват врязване, шлифоване, подравнено рязане. Като повечето професионални електрически инструменти, те също имат удобна ръкохватка, която позволява използването на голям брой накрайници и спомага за още по-голямата мултифункционалност на уредите.

 

Главното предимство на мултифункционалните акумулаторни инструменти пред останалите е наличието на батерия, даваща възможност за работа на места без електричество. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите акумулаторни машини комплекти на марките DEWALT, HIKOKI, MAKITA и METABO.

 

Акумулаторният комплект DEWALT DCK2110C2T (DCD701+DCF801) съдържа акумулаторен винтоверт-бормашина DEWALT DCD701-12V и ударен гайковерт DEWALT DCF801-12V Li-Ion. Винтовертът е с безчетков мотор и е много мощен. LED подсветката позволява да се работи в условия на слаба осветеност. Гайковертът е с три електронни скорости, позволяващи по-голям контрол при работа върху прецизни приложения. Лек е и е с ергономично проектирана дръжка, която осигурява оптимален комфорт и контрол.

 

Акумулаторният комплект DEWALT DCK285M2 (DCD785+DCF885) включва акумулаторен винтоверт DEWALT DCD785 и ударен винтоверт DEWALT DCF885. Винтовертът може да се използва в тесни пространства. Интелигентният дизайн на спусъка позволява цялостен контрол на приложенията. Ударният винтоверт е оборудван с XR Li-Ion батерия. Има изцяло метална предавка за ефективно предаване на енергия. Безключов шестостенен водач позволява бърза смяна на накрайници с една ръка.

 

Акумулаторният комплект MAKITA DLX2127X (DDF482Z+DTD152Z) включва акумулаторен винтоверт MAKITA акумулаторен ударен гайковерт, 3 Li-Ion батерии 18V, 3Аh и зарядно устройство DC18RC в куфар.

 

Акумулаторният комплект DEWALT DCK2023M2T (DCH133+DCF787) съдържа перфоратор и ударен гайковерт. Перфораторът е идеален за пробиване в бетон, тухла и зидария с диаметър на свредлото от 4 до 26 мм. Ударният гайковерт е с автоматично фиксиране за бърза смяна на накрайниците и безпроблемна работа в тесни места.

 

Акумулаторният комплект MAKITA CLX224AX3 (DF333D+TD110D) се състои от две машини – акумулаторен винтоверт и акумулаторен ударен гайковерт. Те сa в специален хладилен куфар и сак.

 

Акумулаторният комплект MAKITA CLX224SA (DF333D+TD110D) съдържа акумулаторен винтоверт и акумулаторен ударен гайковерт. Акумулаторният винтоверт е с удобен пусков ключ за бърза смяна на битове. Гайковертът е идеален уред за работа в труднодостъпни места. Работата с инструмента изисква минимални усилия от страна на потребителя.

 

Акумулаторният комплект MAKITA CLX224X (DF333D+TD110D) се състои от две машини – винтоверт и ударен гайковерт. Те са в специален алуминиев куфар.

 

Акумулаторният комплект MAKITA DLX2131JX1 (DTD152+DHP482) съдържа два броя ударни гайковерти. Ергономичните корпуси на инструментите идеално пасват на ръката на потребителя, което осигурява надежден захват по време на работа с инструмента с една или две ръце.

 

Акумулаторният комплект DLX2173JX1 (DTD153+DHP459) включва два ударни гайковерта, които са подходящи за продължителна работа. Ергономичната ръкохватка с меко гумено покритие осигурява по-удобна работа и по-голям контрол.

 

Акумулаторни машини комплекти на марката HITACHI/HIKOKI може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти. Възползвайте се от бърза доставка и конкурентни цени! Разчитайте на нашите консултанти при избора Ви!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.