Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 737 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 737 Артикула.
Подреди по
Резултати

Добавки за бетони (пластификатори, суперпластификатори и хиперпластификатори)

Добавките за бетон предлагат решения за разнообразни строителни потребности – от мащабни проекти до жилищни сгради. В днешното строителство ползването на добавки за бетон е неизменим стадий от приготвянето и слагането на бетонната смес.

 

Чрез тях се оптимизират показателите на бетона в редица отношения – облекчава се работата. Съществуват различни видове добавки за бетон в зависимост от предназначението и желаните свойства на сместа.

 

Добавките биват няколко вида – пластификатори, суперпластификатори, хиперпластификатори. Срещат се също добавки за постигане на плътност на бетона, за придаване на цвят, за връзка на стар и нов бетон, за бавене на корозията, за намаляване на съсъхването и други.

 

В продуктовата листа на магазини „Баш Майстора“ са намерили своето място редица видове добавки за бетон. Ние предлагаме висококачествени водоотблъскващи защити, препарати за отстраняване на замърсяване от бетон, продукти за хидроизолация, саниращи разтвори, спойващи емулсии за пресен и втвърден бетон, както и други минерални строителни материали.

 

Защо да изберете добавка за бетон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме добавки за бетон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.