Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 48 181 продукта и наличност над 4 431 613 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
48 181 продукта в наличност.
4 431 613 Артикула.
1 2 3 ... 5
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 5
1 2 3 ... 5

Гайковерти акумулаторни

Акумулаторните гайковерти са отлична алтернатива на тресчотките и класическите гаечни ключовe. Принципът им на работа наподобява винтовертите. Разликата е в крайниците, които тук обхващат гайки и шестостенни глави на болтове. Голяма част от моделите са ударни.


Поставянето на винтове в твърди материали и осигуравянето на доброто им затягане изисква голям въртящ момент. Гайковертите имат въртящ момент от 350 Nm и висока скорост на движение - 2000 об/мин.


Това прави акумулаторните гайковерти отличен избор за всякакви строителни, ремонтни и довършителни дейности. Но това е само една малка част от приложението им.


Акумулаторните гайковерти се използват широко при изграждане на дървени къщи, поставяне на гипсокартон. В автомобилните сервизи се ползват за монтаж и демонтаж на гуми, механични елементи по двигателите и окачване. А в бита са особено полезни при монтаж на мебели, смяна на брави и други.  


Акумулаторните гайковерти са незаменима част от набора от електрически инструменти на майсторите. Също така са предпочитани и от хората, които ежедневно се занимават с работи свързани с затягане на болтове и гайки.


Причината е, че благодарение на акумулаторните гайковерти работата става в пъти по-ефективна. С тях се увеличава производителността на оператора, пестят се време и усилия.


Какво трябва да знаете за устройството на акумулаторните гайковерти?


Акумулатолните гайковерти се състоят от система от ел.мотор и механични предавки, обвити в устойчив корпус. Именно той защитава механизма от преграмяне, прах, износване. Като в същото време осигурява удобство и ергономична форма за захващане. Някой модели имат допълнителна защита на корпуса с осигурен каучуков капак в областта на скоростната кутия.


Много от водещите марки в производството на акумулаторни гайковерти влагат големи усилия в подобряване на дизайна и формата на корпуса. Целта е този инструмент да може да се причисли към клас професионални машини за продължителна работа в екстремни натоварвания.


Акумулаторните гайковерти разполагат с отлично разпределение на тежеста. Тяхната дръжка е разположена директно под центъра на тежеста. Това осигурява минимална умора на потребителя с хоризонталното положение на инструмента.


Дръжката на уреда  е снабдена с неплъзгаща се гумена вложка. Тя дава  добър захват на инструмента и максимален контрол на процеса.


Ударните акумулаторни гайковерти могат да работят както при завиваване, така и при отвиване.  Те са оборудване с реверсивна функция. В този случай посоката на въртене се превключва от главния прекъсвач, разположен на дръжката.


Акумулаторните гайковерти имат опростена четка, която позволява да се контролира състоянието на въглеродните четки. И при необходимост да се подменят, без да се разглобява тялото на инструмента.


Какви акумулаторните гайковерти можете да откриете при нас?


Благодарение на новите технологии, инженерите създадоха безчеткови двигатели, които увеличават издържливостта на батериите. Това е допълнителна гаранция, че Вашия инструмент ще може да се устои на големи натоварвания.


Но това е само едно от предимствата на нашите акумулаторни гайковерти. При нас можете да откриете гайковерти от 10.8V, 14.4V и 18V с гарантирано качество и на ДОСТЪПНИ цени.  


Професионалните акумулаторни гайковерти са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара:

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.