Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Гайковерти акумулаторни

Акумулаторните гайковерти са отлична алтернатива на тресчотките и класическите гаечни ключовe. Принципът им на работа наподобява винтовертите. Разликата е в крайниците, които тук обхващат гайки и шестостенни глави на болтове. Голяма част от моделите са ударни.

 

Поставянето на винтове в твърди материали и осигуряването на доброто им затягане изисква голям въртящ момент. Гайковертите имат въртящ момент от 350 Nm и висока скорост на движение 2000 об/мин. Това прави акумулаторните гайковерти отличен избор за всякакви строителни, ремонтни и довършителни дейности. Но това е само една малка част от приложението им.

 

За какво се използват акумулаторните гайковерти

 

Акумулаторните гайковерти се използват при изработка на дървени къщи, поставяне на гипсокартон.

 

В автомобилната индустрия се използват за монтиране и демонтиране на гуми, механични елементи по двигателите и окачване. В бита са особено полезни при монтаж на мебели, смяна на брави и други.

 

Акумулаторните гайковерти са неизменна част от комплекта от електрически инструменти на майсторите. Предпочитани са и от хората, които ежедневно се занимават с работи, свързани със затягане на болтове и гайки.

 

Причината е, че благодарение на акумулаторните гайковерти работата става в пъти по-ефективна. С тях се увеличава производителността на оператора, пестят се време и усилия.

 

Какво трябва да знаете за устройството на акумулаторните гайковерти

 

Акумулатолните гайковерти се състоят от система от електрически мотор и механични предавки, обвити в устойчив корпус. Именно той защитава механизма от прегряване, прах, износване. Като в същото време осигурява удобство и ергономична форма за захващане.

 

Някой модели имат допълнителна защита на корпуса с осигурен каучуков капак в областта на скоростната кутия. Много от водещите марки в производството на акумулаторни гайковерти влагат големи усилия в подобряване на дизайна и формата на корпуса. Целта е този инструмент да може да се причисли към клас професионални машини за продължителна работа в екстремни натоварвания.

 

Акумулаторните гайковерти разполагат с отлично разпределение на тежестта. Тяхната дръжка е разположена директно под центъра на тежестта. Това осигурява минимална умора на потребителя с хоризонталното положение на инструмента. Дръжката на уреда е снабдена с неплъзгаща се гумена вложка. Тя дава добър захват на инструмента и максимален контрол на процеса.

 

Ударните акумулаторни гайковерти могат да работят както при завиване, така и при отвиване. Те са оборудване с реверсивна функция. В този случай посоката на въртене се превключва от главния прекъсвач, разположен на дръжката. Акумулаторните гайковерти имат опростена четка, която позволява да се контролира състоянието на въглеродните четки. И при необходимост да се подменят, без да се разглобява тялото на инструмента. 

 

Какви акумулаторни гайковерти можете да откриете при нас

 

Благодарение на новите технологии, инженерите създадоха безчеткови двигатели, които увеличават издръжливостта на батериите. Това е допълнителна гаранция, че Вашия инструмент ще може да се устои на големи натоварвания. Но това е само едно от предимствата на нашите акумулаторни гайковерти. При нас можете да откриете гайковерти от 10.8V до 40V с гарантирано качество и на достъпни цени.

 

Професионалните акумулаторни гайковерти са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара:

  • HITACHI/HIKOKI
  • BOSCH
  • DEWALT
  • MAKITA
  • METABO
  • MILWAUKEE
  • RAIDER.

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.