Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 727 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 727 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лепила монтажни

Монтажните лепила са все по-успешни и често заместват класическите механични техники за монтиране и съединяване на различни предмети и детайли. Няма нужда да използвате пирони, дюбели и други техники, няколко капки лепило действат по-бързо, чисто и лесно, а в повечето случаи и по-здраво, а след кратко притискане съединението е готово.

 

Монтажното лепило винаги присъства в нашето ежедневие – в дома, на вилата или при ремонт на автомобил. Например паркетът вече не се кове, а се лепи. По-лесно и бързо е върху гърба на летва да се сложи лепило и за минута да притиснете към стената, вместо да пробивате редица дупки за дюбели.

 

Най-лесно е да изброите материалите, които не се лепят с монтажно лепило – това са полипропиленът, полиетиленът и тефлонът. Специален гел се използва за лепене на полиолефини и други трудни за залепване материали с порестни повърхности.

 

Стиропорът също влиза в групата на капризните елементи, а за лепенето му е нужно да се използва специално подходящо лепило.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете бързостягащи и подходящи за стиропор монтажни лепила.

 

Защо да изберете монтажно лепило от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме монтажни лепила, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.