Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лепила монтажни

Все по-успешно и често лепилата заместват класическите механични технологии при монтиране и съединяване на различни предмети и детайли. Вместо да се ползват пирони, дюбели, пирони и други техники е много по-бързо, чисто и лесно, а в повечето случаи и по-здраво да се капнат няколко капки лепило и след кратко притискане съединението да бъде готово.

 

Лепилата неизменно присъстват в ежедневието ни – в ремонтите на дома, вилата или автомобила. Например паркетните дъски вече не се коват, а лепят. По-лесно и бързо е върху гърба на летва да се нанесе ивица лепило и за минута да се притисне към стената, вместо да се пробиват редици от отвори за дюбели. Най-лесно е да се състави списък на материалите, които не се лепят с монтажни лепила – това са полипропиленът, полиетиленът и тефлонът. За лепене на полиолефини и други трудни за лепене материали с порестни повърхности се използва специален гел. Стиропорът попада също в групата на капризните елементи, а за лепенето му трябва да се използва специално подходящо лепило.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете бързостягащи и подходящи за стиропор монтажни лепила TKK Tekafiks със словенски произход.

 

Tekafiks BT e строително лепило на основа акрилна дисперсия, подходящо за залепване на различни порьозни материали, без да е необходима употребата на инструменти. Прилепва бързо към дърво, керамика, бетон, стироформ, мазилка и камък. Не съдържа разтворители, не се стича, подходящ е за влажни материали. Без миризма, лесен за употреба. Почиства се лесно с вода, екологично чист, водоустойчив след изсъхване. Влиза в употреба при монтаж на различни порьозни материали, неподложени на голямо натоварване, за залепване на прозоречни первази, керамични плочки, рамки на дървени врати, дървени корнизи, монтиране на орнаменти по тавани.

 

Terafiks ST e универсално лепило за монтиране и залепване на порьозни и непорьозни конструкционни материали без нужда от допълнително фиксиране. Бързо прилепващо, не се стича, лесно за употреба. Не се изисква употреба на винтове и инструменти. Има добър капацитет на попълване. Не е подходящ за залепване на стироформ. Влиза в употреба при залепване на декоративни панели, дървени тухли, ъгли на стълби, плочки на стени и подове, метални части и лодки. Fi-X expert FAST & EXTREME е професионално суперкачествено монтажно лепило, изработено на иновативна POWER-BOOST технология, с моментална начална  мощност на залепване (2 секунди) и изключителни механични свойства на втвърдяването. Годно е за най-тежките прикрепвания на всякакви видове тежки предмети. Издържа на тежко натоварване и лесно се използва дори при екстремни условия. Лепилото е с екстремна якост (430 кг/10 кв.см) и е с 20 години гаранция, притежава сертификат Emicode EC11. Може да се употребява както външно, така и вътрешно. Устойчиво е на атмосферни условия и стареене. Нанася се лесно върху влажни повърхности. UV устойчиво, лесно се боядисва, не съдържа силикони и изоцианати. Водоустойчиво, без миризма. Ефикасно залепва бетон, мрамор, тухла, желязо, керамика, стомана, алуминий, стъкло, стиродур (XPS), стиропор (EPS), PVC, полиестер, корк, ламарина, дърво, дървени кофражи. Не е годно за PE, PP, PTFE.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.