Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 052 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 052 Артикула.
Подреди по
Резултати

Полирмашини

Пневматичните полиращи машини предлагани в онлайн магазин „Баш Майстора“ са чудесен избор за работа на майстори на дървообработване и металообработване и за професионалисти в сферата на строителството и ремонтите. С пневматична полирмашина може да се свалят стари покрития от метал, да се изравняват пукнатини и да се скриват неравности, както и да се нанасят полирпасти и защитни смеси. Голямото разнообразие от полираща техника включва машини с различен диаметър на диска, различна мощност и редица екстри, като регулиране на оборотите, които гарантират лесна и ефективна работа!

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще може да намерите пневматични полиращи машини, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара, като UNIOR.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.