Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от REUSS-SEIFERT

Компанията Seifert е основана през 1906 година, като производител на продукти за строителството и промишлеността. Тя играе роля в бързото развитие на строителната индустрия и е най-големият и предпочитан доставчик за повечето предприемачи.

 

Seifert се превръща в производител на новаторски, висококачествени и конкурентноспособни строителни продукти и системи. Seifert е международна компания обвързала се с най-високи изисквания по отношение на многообразието от продукти, които предлага и обслужването на клиентите и която действа съгласно стандартите DIN и ISO 9000 от самото начало.

 

Фирмата предлага една стабилна и широка програма от армировъчни фиксатори от пластмаса, фибробетон и метал за горна, долна, хоризонтална и вертикална армировка за всякакви натоварвания и бетонови покрития.

 

Фирма REUSS е динамично развиваща се в последните десетилетия компания, която поддържа широка гама от пластмасовия метални и фазербетонови фиксатори. Основно перо от производството на фирмата заемат изделията от серията Dumbo-Stahl - кутии за чакаща армировка. REUSS разползга и с широка гама от изделия за уплътняване на фуги и отвори.

 

От октомвки 2005 г. двете фирми обединяват своята дейност в рамките на фирма Syncotec, запазвайки своята самостоятелност. От 01 януари 2008 година фирмите се явяват на еврипейския строителен пазар под новата търговска марка REUSS-SEIFERT.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.