Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.

Вложки

Вложките са необходими и изключително полезни за отвинтване и завинтване на болтове и други подобни крепежни елементи, в комбинация с въртоци, тресчотки и други. Комплектите вложки се предлагат в пълна гама размери, форми и дължини, а покупката на висококачествени вложки е дългосрочна и разумна инвестиция.

 

Вложките, които ще откриете в тази категория са устойчиви и здрави, което е от съществено значение, за да може работата да бъде качествено свършена, дори и при интензивно натоварване.  Вложките, които ще откриете в магазини Баш Майстора със сигурност ще задоволят и най-капризните и информирани специалисти в областта.

 

Разполагаме с всички необходими за поддръжка на автомобили комплекти вложки и стойки за съхранението им - вложки с вътрешен дванадесетостен, вложки с вътрешен петостен, вложки с вътрешен шестостен, вложки с накрайник и вложки торкс. Наличието на пълният комплект вложки е характерен за всеки реномиран автосервиз.

 

Разнообразието от вложки в тази категория е предназначено за сервизи и водачи на моторни превозни средства, които дори не разполагат със специални умения в поправката и поддръжката на автомобили.  Вложките, които ще намерите при нас покриват и най-високите стандарти за безопасност и качество, като осигуряват дългосрочна експлоатация и перфектна работа.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете широка гама високакачествени вложки с най-различни размери, захвати и видове вложки - стандартни, ударни, шарнирни на доказани марки като:

  • FORCE
  • UNIOR
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.