Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 478 продукта и наличност над 4 099 650 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 478 продукта в наличност.
4 099 650 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ръчни машини за облицовъчни материали

Ръчната машина за рязане на плочки и различен вид облицовки е предпочитан вариант заради своята опростеност, надеждност и качество. Заради прецизността си при рязане, работата с тези професионални машини е приятна, удобна и най-важното – ефективна.

 

Ръчната машина за плочки е специфичен инструмент, който се ползва за изрязване на различни видове плочки. Ползването ѝ разрешава да получите висококачествено рязане на плочи от разнообразен вид материал.

 

Отрезната машина за облицовъчен материал може да реже под ъгли от 45 до 90°. Формирането на модерна конструкция за рязане на плочки добавя режещ елемент, плаваща основа и водач. Важният детайл в дизайна на инструмента е режещата ролка, която е произведена от специална карбидна стомана.

 

Ръчните резачи за плочки умеят да изрязват различни видове материал – те могат да режат както керамични плочки за довършителни работи и гранитогрес, така и плочки за довършване на подове.

 

Защо да изберете ръчна машина за облицовъчни материали от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ръчни машини за рязане на настилки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

 

Ръчни машини за облицовъчни материали може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“. Сред продуктите, които предлагаме, ще откриете такива на реномирани марки, които са се утвърдили на пазара.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.