Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 366 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 366 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически машини за облицовъчни материали

Електрическите машини зa облицовъчни материали са предназначени за рязане на теракотени и керамични плочки, тротоарни и мозаечни плочки, облицовки от варовик, гранит и други. Притежаването на подобна машина прави строителните дейности далеч по-безболезнено изживяване за всеки един майстор.

 

Предимства на електрическите машини за рязане на облицовъчни материали

 

Плюсовете на тези отрезните машини са няколко:

 

  • относителна лекота при ползване на инструмента
  • прецизно рязане на строителни материали
  • безупречни резултати.

 

Надеждният дизайн позволява да режете с лекота различни строителни материали. Електрическите отрезни машини за облицовъчни материали са идеални при работа с облицовъчни камъни и плочки.   

 

Някои от машините за рязане имат компактен размер и ниско тегло, които правят устройството лесно за носене, което е много важно както за професионалисти, така и за начинаещи. Възможността за транспортиране в багажника на пътнически автомобил минимизира разходите за време и пари.

 

Защо да изберете електрически машини за облицовъчни материали от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически машини за рязане на строителни материали, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.