Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 32 285 продукта в наличност и разнообразие от над 3 245 054 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
32 285 продукта в наличност.
3 245 054 Артикула.
  1. Начало /
  2. Машини и инструменти /
  3. Акумулаторни машини /
  4. Мултифункционални инструменти...

Мултифункционални инструменти акумулаторни

Акумулаторните мутлифункционални инструменти имат широко приложение и разнообразие от възможности за използване. Най-популярните биват врязване, шлифоване, подравнено рязане. Като повечето професионални електрически инструменти, те имат удобна ръкохватка, която позволява използването на голям брой накрайници и спомага за още по-голямата мултифункционалност на уредите.

Двете главни предимствата на мултифункционалните акумулаторни инструменти пред останалите са:

  • наличието на батерия дава възможност за работа на места без електричество;
  • осцилиращите инструменти са мултифункционални и подходящи  за много видове ремонтни дейности за домашният майстор , както и за професионална употреба. Най подходящи са за шлифоване, подравнено рязане, почистване на фуги, полиране и други.

Поръчайте акумулаторен мултишлайф от онлайн магазин „Баш Майстора“ и се възползвайте от бърза доставка и конкурентни цени!

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.