Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мултифункционални инструменти акумулаторни

Акумулаторните мутлифункционални инструменти имат широко приложение и разнообразие от възможности за използване. Най-популярните биват врязване, шлифоване, подравнено рязане. Като повечето професионални електрически инструменти, те имат удобна ръкохватка, която позволява използването на голям брой накрайници и спомага за още по-голямата мултифункционалност на уредите.

Двете главни предимствата на мултифункционалните акумулаторни инструменти пред останалите са:

  • наличието на батерия дава възможност за работа на места без електричество;
  • осцилиращите инструменти са мултифункционални и подходящи  за много видове ремонтни дейности за домашният майстор , както и за професионална употреба. Най подходящи са за шлифоване, подравнено рязане, почистване на фуги, полиране и други.

Поръчайте акумулаторен мултишлайф от онлайн магазин „Баш Майстора“ и се възползвайте от бърза доставка и конкурентни цени!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.