Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 941 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 941 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мултифункционални електрически машини

Мултифункционалните електрически машини са познати още като мултишлайфове. Имат всеобхватно приложение за домашни майстори и непрофесионалисти. Широкият набор от приставки, с които тези машини работят, ги прави идеални за голям набор от дейности – рязане, шлифоване, полиране, пробиване и други. Тези машини могат да работят или чрез вибрации или чрез въртеливи движения.

 

Мултифункционалните електрически машини могат да режат с трион, шлайф, да изпиляват и полират дърво, метал, пластмаса, гипсокартон и други. Приставката дълбочинен ограничител помага, когато прецизната дълбочина на рязане е съществена. Гумираните повърхности за хващане спомагат за приятна работа в различни положения.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите мултифункционални електрически машини на водещите марки BLACK&DECKER, BOSCH, DEWALT, MAKITA, METABO и други.

 

Защо да изберете мултифункционална електрическа машина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме мултифункционални електрически машини, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.