Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 965 продукта и наличност над 4 215 048 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 965 продукта в наличност.
4 215 048 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мултифункционални електрически машини

Мултишлайфовете, познати още като мултифункционални инструменти, имат широко приложение за домашни майстори и непрофесионалисти. Широкият набор от приставки, с които тези машини работят, ги прави идеални за голям набор от дейности – рязане, шлифоване, полиране, пробиване и др. В магазини „Баш Майстора“ може да закупите мултишлайфове, произведени от световноизвестни марки – BOSCH, DEWALT, HIKOKI, MAKITA и др.

 

Мултивиброшлайфът BLACK&DECKER KA280K е идеален за полиране на повърхност благодарение на ексцентричното въртеливо движение. Отворите на основната плоча гарантират висока ефективност на прахоулавяне. Удобно шлифова в различни пространства.

 

Мултифункционалният инструмент BLACK&DECKER MT300KA включва четири остриета, тампон за шлифоване и 6 листа шкурка. Върши много работа без усилие с добра гъвкавост.

 

Мултифункционалният инструмент BOSCH GOP 30-28 е с магнитна връзка за лесна смяна на работния инструмент.

 

Мултифункционалният инструмент BOSCH GOP (40-30, 55-36) е със светодиод за отлична видимост. Има функция Snap In за смяна без инструменти на консумативите за 3 секунди.

 

Мултифункционалният инструмент BOSCH PMF (220 CE, 250 CES) може да реже с трион, шлайф, да изпилява и полира дърво, метал, пластмаса, гипсокартон и др. Приставката дълбочинен ограничител помага, когато прецизната дълбочина на рязане е съществена.

 

Мултифункционалният инструмент DEWALT (DWE315, DWE315KT) е със система SDS за бърза и без инструменти смяна на консумативи с най-висока степен на комфорт при обслужване. Гумираните повърхности за хващане спомагат за приятна работа в различни положения.

 

Мултифункционалният инструмент HITACHI/HIKOKI CV350V-W1 има разнообразни възможности за използване като врязване, подравнено рязане с трион и шлифоване благодарение на богата гама консумативи.

 

Мултифункционалният инструмент MAKITA TM3000CX1J има изключително удобен бутон за включване/изключване на инструмента. Включва и допълнителна система за прахоулавяне, която може да се използва за улавяне на прахта при шлифоване.

 

Мултифункционалният инструмент MAKITA TM3010CX6J работи отлично благодарение на компактната си конструкция и тегло.

 

Мултифункционалният инструмент METABO DSE 300 Intec се използва за ефективно шлайфане на ръбове и ъгли. С възможност за включване на прахосмукачка с адаптор (аксесоар).

 

Мултифункционалният инструмент METABO MT 400 Quick разполага с пълновълнова електроника за работа със съобразена с материала скорост, която остава постоянна дори при натоварване.

 

Мултифункционалният инструмент RAIDER RD-OMT01 е с удобен и компактен дизайн, допринасящ за максимален комфорт по време на работа. Има удобна ергономична ръкохватка с противоплъзгащо покритие, както и LED осветление.

 

Лентовият и четков шлайф FLEX SE 14-3 INOX Set може да регулира оборотите за работа с различни материали. Бързо извършва работа чрез 1400 W мотор.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите електрически ексцентършлайфове, къртачи, разширители за тръби и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.