Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 241 продукта в наличност и разнообразие от над 3 049 692 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 241 продукта в наличност.
3 049 692 Артикула.

Пистолети бояджийски

Бояджийските електрически пистолети са най-добрите помощници за боядисване с различни видове бои. С електрически пистолет работата протича значително по-бързо, боята се нанася на равномерен слой, по повърхността не остават замърсявания. Електрическите бояджийски пистолети могат да са безкомпресорни и пневматични, оборудвани с външен или вътрешен компресор. Качествените електрически бояджийски пистолети могат да работят не само с течни водно-емулсионни бои, но и с вискозни лакове, алкидни емайллакове и лакове за дърво.

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще може да намерите електрически бояджийски пистолет, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара:

  • BLACK&DECKER
  • BOSCH
  • GAV

Електрическите пистолети се използват при боядисване с различни видове бои. С тях се работи по-леко, а резултатите от боядисването ще удовлетворят и най-претенциозните клиенти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.