Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за безвъздушно боядисване

Машините за безвъздушно боядисване са често използвани инструменти както от професионалисти, така и от домашни майстори. С машини и електрически помпи за боядисване ще осигурите достъпен и пестелив начин за наслагване на бои и покрития, ще пестите време, материали и ресурси.

 

Приложение на машините за безвъздушно боядисване

 

Машините за боядисване се ползват в строителните дейности, индустрията за боядисване на сгради, инсталации, производствени помещения и други. Най-разпространеният метод на боядисване в строителството е безвъздушният.

 

Много от апликаторите назовават безвъздушните машини като машини за боядисване, системи за боядисване, техника за боядисване и други. Някои модели могат да се ползват и като машина за шпакловка. Основното определение за машината за безвъздушно боядисване е помпа, която изтласква боята под голямо налягане чрез маркуч за боядисване голямо налягане към безвъздушен пистолет.

 

Когато спусъкът на пистолета се натисне, флуидът се „измъква“ през дюза, която раздробява течността на малки пулверизирани капки. Дюзата освен това изгражда формата на струята на пулверизирания спрей предвид големината на подбраната дюза.

 

При машините за безвъздушно боядисване имаме 100% поток на флуид без ползване на въздух, което много често ограничава мъглата при пръскане за разлика от традиционните пистолети с въздушна асистенция.

 

Защо да изберете машини за безвъздушно боядисване от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразни продукти и детайлно описание – подбрали сме разнообразни машини за безвъздушно боядисване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара. Също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от нашите предложения са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност на 99 лв. При нужда от помощ не се колебайте да се насочите към нашите експерти за допълнителна консултация.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.