Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Прави шлифовъчни машини акумулаторни

Акумулаторните прави шлайфмашини са електрически инструменти, които правят работата на всеки майстор по-лесна и бърза. Те са подходящи за шлайфане на различни повърхности, имат по-добра ефективност и правят крайната работа по-финна и изпипана. Липсата на кабел ги прави по мобилни и предпочитани спрямо електрическите такива.

Мощните литиево йонни батерии спомагат за дълготрайна и продължителна работа на максимални обороти. Акумулаторните шлайфмашини по нищо не отстъпват от електрическите. Повечето модели имат индикатор за батерията, гумено противоплъзгащо покритие и специални вентилаторни отвори, които отвеждат въздуха настрани от работещия с техниката.

Както други акумулаторни инструменти, правите шлайфове се разграничават по следните показатели:

  • Обороти на празен ход;
  • Капацитет на батерията;
  • Мощност – приемана и отдавана;
  • Захват на цангата;
  • Напрежение;

Акумулаторните шлайфове от онлайн магазин „Баш Майстора“ са Вашият надежден помощник за метало и дървообработването!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.