Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 780 продукта и наличност над 3 911 203 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 780 продукта в наличност.
3 911 203 Артикула.
Подреди по
Резултати

Прави шлифовъчни машини

Електрическите шлайфмашини са начин за фина обработка на различни повърхности. Правият шлайф е идеален за финално шлайфане и изглаждане на детайлите и е надежден помощник на майстори и любители. Правите шлифовъчни машини в онлайн магазин „Баш Майстора“ са с различни диаметри на цангата и разнообразни накрайници, които служат на професионалните майстори в редица шлайф дейности.

 

Правият шлайф DEWALT DWE4884 е подходящ за разширяване чрез шлифоване, премахване на неравности и довършителни работи. Пусковият бутон е удобен за работа с една ръка. Шлайфът е с предпазваща от прах конструкция на мотора.

 

Правият шлайф HITACHI/HIKOKI (GP2S2, GP3V) е с компактен корпус, лесен за хващане. Двигателят е с прахоустойчива конструкция. Служи за шлайфане и изглаждане. Плъзгащ се спусък за удобна работа с една ръка.

 

Правият шлайф METABO GE 710 COMPACT е особено удобен благодарение на компактния си дизайн. Изключването на двигателя е електронно за безопасна работа в случай, че инструментът спре неочаквано. Има и защита от претоварване.

 

Правият шлайф METABO GE 710 Plus e изключително удобен за работа с METABO S-технология за сигурност, която при блокиране на машината спира притока на ток автоматично. Той е със защита срещу повторно пускане и прегряване. Подвижната защитна гумена обувка е за удобна и безопасна работа.

 

Правият шлайф METABO GE 950 PLUS е със защита от повторно включване, предотвратяваща от самоволно включване след спиране на тока. Електронният предпазен изключвател на мотора при заклинване на инструмента е за по-сигурна работа.

 

Правият шлайф METABO GEP 950 PLUS включва потенциометър за избор на оборотите, прецизна цанга за идеална концентричност и лагерно гнездо от лят под налягане алуминий. Предпазният гумен кожух се сваля за комфортна и сигурна работа.

 

Правият шлайф PROXXON FSB 240/E e предназначен за пробиване, фрезоване, шлифоване, полиране, дърворезба и гравиране. Електронното регулиране на скоростите създава фактически постоянен въртящ момент, даже и при ниска скорост, облекчавайки работата при пробиване, шлифоване и полиране.

 

Правият шлайф RAIDER RD-MG06 е комплект, съдържащ 210 броя аксесоари. Диаметър на цангата – 0.8 мм и 3.2 мм.

 

Правият шлайф RAIDER RD-MG07 комплект е високооборотен ръчен инструмент, който става за шлайф на материали от дърво, метал или полимер. Подходящ за работа в автосервизи, цехове, строителство или при обработване на дървен материал.

 

Правият шлайф RAIDER RD-MG09 комплект разполага с променлива скорост, лек и компактен дизайн, допълнителна ергономична опорна ръкохватка, вградена скоба за закачане на стойката, гъвкав вал и комплект от 126 висококачествени аксесоари.

 

Правият шлайф RAIDER RDP-DG01 е подходящ за шлайфане на метал с абразивни накрайници, фино рязане на метал с малки режещи дискове, фрезоване с опашкови фрезери на цветни метали и др. Машината не е подходяща за работа с полиращи камбани.

 

Правият шлайф с гъвкав вал FERVI комплект е предназначен за пробиване и шлайфане с плавно регулиране. Идеален за стационарни проекти – обработване на дърво, изработване на бижута и камък.

 

Прави шлифовъчни електрически машини на марките BOSCH, MAKITA и DREMEL може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.