Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 039 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 039 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за кръгови триони

Аксесоарите за кръгови триони са допълнителни инструменти и приспособления, които могат да подобрят функционалността, точността и удобството при ползване на такъв тип машини. 

 

Тези аксесоари са предназначени да помагат за различни нужди и приложения, които могат да включват рязане на дърво, метал, пластмаса и други материали. 

 

Принадлежностите за водна система на акумулаторния циркуляр включват предпазен капак, резервоар за вода и маркуч за подаване на вода. Изборът на подходящи принадлежности за водна система зависи от модела акумулаторен циркуляр. Трябва да се уверите, че използвате съвместими принадлежности и да се съобразите с инструкциите на производителя за правилна употреба и експлоатация.

 

Защо да изберете аксесоар за кръгов трион от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аксесоари за кръгови триони, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.