Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 052 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 052 Артикула.

Аксесоари за машини

Аксесоарите за машини включват такива за банциг, винтоверти, водни помпи, водоструйки, маси, механични метли, парочистачки, подопочистващи машини, потопяеми помпи, стационарни циркуляри, уреди за почистване на подове, уреди за почистване на стъкла и за фрези.

 

Микрофибърните калъфи за голяма кръгла четка KARCHER 2 бр. са идеални за упорити замърсявания в бани и кухни. Лесно премахват дори петна по котлоните.

 

Ролковата опора за работна маса DEWALT позволява по-точна и прецизна работа с по-дълги детайли.

 

Водещата глава VIRUTEX CA56U позволява фрезоването на кантове върху криволинейни детайли. Тя е с допълнителна планка за безконечно фрезоване от всички страни на панела.

 

Водещата глава за челна фреза MAKITA е подходяща за подрязване на ламинирани плоскости и други тънки материали. Корпусът, изработен от алуминий, издържа на високо натоварване.

 

Колелото за работа маса за отрезна машина BATTIPAV служи за удобно и бързо преместване на машината. Подходящо е за моделите Expert, Prime, Supreme, Elite, Dynamix 1200.

 

Комплектът за почистване STIHL се състои от четка за пране, дюза за почистване на превозни средства и извита дюза (90°). Четката за пране е подходяща за почистване на чувствителни повърхности. Комплектът е подходящ за водоструйки RE 90, RE 130 PLUS.

 

Лазерният нивелир BATTIPAV спомага за перфектно прави разрези. Служи за отрезна машина Supreme 260.

 

Масата за отрезна машина BATTIPAV е предвидена за удобство при поставянето на детайла. Подходяща е за моделите Prime, Supreme, Dynamic.

 

Работната маса BATTIPAV е подходяща за машина за рязане на строителни материали с водеща греда Supreme 260S.

 

Ограничителят FESTOOL MFT/3-AR служи за ограничаване на обработвания детайл до ъгловата опора. Плъзгачът позволява точно повтаряне на разрези чак до серийно производство.

 

Опората за летви FESTOOL LA-DF 500/700 е идеална за сглобки на рамки и носещи конструкции. Подходяща е за фрези DF 500 и DF 700.

 

Потапящата се основа MAKITA служи за фреза RT0700C и DRT50. В основата 195563-0 се поставя машината и служи за потапяне в детайла.

 

Подложката за циркулярен трион FESTOOL AF подпира обработвания материал при челно рязане и увеличава повърхността за поставяне с 300 мм.

 

Приспособлението за аспирация FESTOOL AH-OF 1000 е подходящо за съединителна система VS 500/ VS 600 и фрезоване на ръбове. Подходящо е за модел OF 900, OF 1000, OF 1010, KF.

 

Пълнителят за автоматичен винтоверт MAKITA служи за модели DFS452, DFS451, DFS250, FS6300, FS6200, FS4300, FS4200, FS4000, FS2300, FS2200.

 

Работната маса за банциг за метал OPTIMUM Quantum SQ-V10 e изработена от стомана и е с включено менгеме.

 

Системата за бързо рязане BATTIPAV е подходяща за моделите Prime 85 и 85S,     Supreme 85 и 85S. Острието се движи с помощта на ръчно колело.

 

Стойката за прав шлайф DREMEL е с приставка за оберфреза за профилно фрезоване на кръгове, символи, декоративни ръбове и ръчно профилно фрезоване, успоредно на ръба. Има дълбочинен ограничител с два фиксиращи винта за бързо и последователно регулиране на дълбочината, водач по ръба и пергел за профилно фрезоване на прави линии и идеални кръгове.

 

Страничният ограничител за отрезна машина BATTIPAV се използва за повтарящи се рязания. Подходящ е за моделите Prime, Dynamic, Supreme, Class, Class Plus.

 

Страничният ограничител за отрезна машина BATTIPAV 200 см се използва при диамантено рязане на плочки. Подходящ е за модели Supreme 200 и Supreme 260.

 

Удължението за маса FESTOOL VL е за поставяне на дълги обработвани детайли при рязане по ширина. Увеличава повърхността за поставяне с 405 мм.

 

Удължителят на маса за отрезна машина RUBI увеличава площта на масата за работа със заготовки с големи размери. Допустимото максимално натоварване е 10 кг.

 

Челюстите за многофункционална маса WOLFCRAFT се използват за затягане на кръгли детайли. Служат за модел MASTER 200, MASTER 600.

 

Четката приставка за водоструйка STIHL RA 82 е подходяща за водоструйки модел RE 88, RE 129 PLUS.

 

Шейната за стационарен циркуляр FESTOOL ST се използва при фрезоване допълнително като водач към фрезовия ограничител. За по-голяма работна среда може да се монтира в две положения. Пластмасовите ролки осигуряват тих ход на подвижната маса.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите адаптери, кръгли и дискови четки, гумени пера, струйни тръби, диамантени падове, дюзи, накрайници, маркучи, нипели, пистолети за водоструйка, смукателни филтри, тръбни връзки и др. на водещата марка KARCHER.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.