Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 562 056 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 562 056 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети бояджийски

Бояджийските електрически пистолети са най-добрите помощници за боядисване с различни видове бои. С електрически пистолет работата протича значително по-бързо, боята се нанася на равномерен слой, по повърхността не остават замърсявания. Електрическите бояджийски пистолети могат да са безкомпресорни и пневматични, оборудвани с външен или вътрешен компресор. Качествените електрически бояджийски пистолети могат да работят не само с течни водни емулсионни бои, но и с вискозни лакове, алкидни емайллакове и лакове за дърво. В магазини „Баш Майстора“ ще може да намерите електрически бояджийски пистолети, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара – BLACK&DECKER, BOSCH, RAIDER, GAV и др.

 

Бояджийският електрически пистолет BLACK&DECKER BDPS600K е идеален за всякакъв тип боядисване, бърз и лесен за използване. Дюзата е с графична индикация на разпръскване. Удобната настройка на разпръскване дава на потребителя повече контрол и по-малко преразход при използване.

 

Бояджийският електрически пистолет BOSCH PFS 1000 e подходящ за пръскане на лакове, съдържащи разтворители и на водна основа, лазурни лакове, грунд, безцветни лакове, байц и масла.

 

Бояджийският електрически пистолет BOSCH PFS 2000 e с компактна и лека конструкция. 440W мотор прави боядисването бързо и лесно.

 

Бояджийският електрически пистолет BOSCH PFS 3000-2 е с голям 1000 мл резервоар за боя, спестяващ време чрез свеждане до минимум дозареждане по време на работа.

 

Бояджийският електрически пистолет BOSCH PFS 5000 E e с практична SDS система за бързо допълване на боя и лесно почистване, крачен превключвател за включване и изключване на инструмента.

 

Бояджийският електрически пистолет GAV AIR PAINT е предназначен за третиране на дървени и метални повърхности. Регулирането на количеството на боята и на обема на въздуха води до евтино, чисто и спестяващо време приложение и гарантира отличен краен резултат.

 

Бояджийският електрически пистолет RAIDER RD-SGC04 е с възможност за регулиране на пропусканата през дюзата боя. Има удобна дръжка за лесно пренасяне и практична презрамка за по-удобна работа.

 

Бояджийският електрически пистолет RAIDER RD-SGC06 е предназначен за значително по-бързо и ефективно боядисване, при което качеството на нанесеното покритие е несравнимо по-добро в сравнение със следите, оставени от четките или падналите от тях косми.

 

Бояджийският електрически пистолет RAIDER RD-SGC09 е предназназначен за работа с разтворители на водна основа, бои, лакове, байцове, грунд, автомобилни бои, препарати а дърво и алкидни оксидни бои. Подходящ е за боядисване на тухли, мазилки, цимент, стъкло, дърво.

 

Бояджийският електрически пистолет RAIDER RDP-ESG11P е предназначен за бързо и равномерно нанасяне на всякакъв вид боя без ограничение върху различни повърхности.

 

Бояджийският електрически пистолет RAIDER RDP-SGC08 се характеризира с удобна телескопична дръжка и колела за лесно транспортиране, контейнер, дюза и др.

 

Бояджийският електрически пистолет WAGNER W95 работи с електрическа бутална помпа. Удобен и компактен е за боядисване с широко приложение.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.