Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 48 181 продукта и наличност над 4 431 781 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
48 181 продукта в наличност.
4 431 781 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Прахосмукачки акумулаторни

Прахосмукачката е може би най-широко разпространеният почистващ уред. Прахосмукачките са разработени, за да бъдат в услуга на бизнеса, улеснявайки почистването на строителни площадки, при ремонти, големи производствени цехове, фабрики, големи офиси, заведения за хранене, хотели, обществени и административни сгради и други. Използването на прахосмукачка за строителни отпадъци е една неизбежна необходимост, както при малките, средни и големи домашни ремонти, така и при професионалните и индустриални строителни и строително-ремонти дейности.


Нейната цел е да минимизира или напълно да премахнем следите от замърсяване, които носят със себе си ремонтните дейности. Това не е еднократен акт, а е продължаващ процес, който съпътства ремонта. Съществуват много и различни видове прахосмукачка за строителни отпадъци, като започнем от прахоулавящите апарати и системи, минем през механичните метли, прахосмукачките за сухо и мокро почистване на повърхности, машините за пране на меки настилки, паркетолъскачките и стигнем чак до индустриалните прахосмукачки.

 

В тази категория ще откриете акумулаторни прахосмукачки, които са предназначени както за леко, така и за основно почистване в дома, автомобила и неголеми площи. Акумулаторните прахосмукачки са изключително подходящи за сухо почистване. Тези прахосмукачки разполагат с многобройни предимства пред електрическите прахосмукачки – те се характеризират с ниски нива на шум и са достатъчно мощни за почистване на стандартни домашни замърсявания. Също така са компактни и леки и не зависят от електрическото захранване. Предлагат се във варианти с или без батерия и зарядно. Акумулаторните прахосмукачки за сухо и мокро почистване могат да работят както на ток, така и на акумулаторни батерии, което ги прави изключително подходящи и за места, при които липсва електрическа мрежа.


Когато избирате акумулаторна прахосмукачка, трябва да вземете предвид нейните технически характеристики и да ги съобразите със ситуацията си. Най-важно е да прецените дали искате вашата прахосмукачка да бъде захранвана от електрическата мрежа, или от акумулатор, според това дали на обекта ще има достъп до електроенергия. Други важни характеристики са вид на мотора, напрежение, капацитет на батерията, въздушен дебит, обем на резервоара и други.


Онлайн магазин “Баш Майстора” предлага на вниманието ви широка гама от акумулаторни прахосмукачки с възможност за почистване в мокър и сух режим. С тях почистването на офиса и склада е лесно, а по-мощните предложения са подходящи за почистване на фабрики и търговски магазини и други индустриални площи. Използването на прахосмукачка за строителни отпадъци по време на строително-монтажни работи, защитава вашето здраве и подобрява условията на работната площадка.


В магазини Баш Майстора ще откриете акумулаторни прахосмукачки за сухо и мокро почистване от най-висок клас производители, като:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.