Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 562 056 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 562 056 Артикула.

Прахосмукачки

Прахосмукачката е може би най-широко разпространеният почистващ уред. Прахосмукачките са разработени, за да бъдат в услуга на бизнеса, улеснявайки почистването на строителни площадки, при ремонти, големи производствени цехове, фабрики, големи офиси, заведения за хранене, хотели, обществени и административни сгради и други. Използването на прахосмукачка за строителни отпадъци е една неизбежна необходимост, както при малките, средни и големи домашни ремонти, така и при професионалните и индустриални строителни и строително-ремонти дейности.


Нейната цел е да минимизира или напълно да премахнем следите от замърсяване, които носят със себе си ремонтните дейности. Това не е еднократен акт, а е продължаващ процес, който съпътства ремонта. Съществуват много и различни видове прахосмукачка за строителни отпадъци, като започнем от прахоулавящите апарати и системи, минем през механичните метли, прахосмукачките за сухо и мокро почистване на повърхности, машините за пране на меки настилки, паркетолъскачките и стигнем чак до индустриалните прахосмукачки.


Когато избирате прахосмукачка за строителни отпадъци, трябва да вземете предвид нейните технически характеристики и да ги съобразите със ситуацията си. Най-важно е да прецените дали искате вашата прахосмукачка за строителни отпадъци да бъде захранвана от електрическата мрежа, или от акумулатор, според това дали на обекта ще има достъп до електроенергия. Други важни характеристики са мощност, капацитет на контейнера, максимален вакуум и други.


Предлаганите професионални строителни прахосмукачки  са два типа:

  • със система за самопочистване на филтъра, предназначени за универсална употреба; със HEPA филтър.
  • без система за самопочистване на филтъра, с текстилен сепаратор за прах - позволяващ прахосмукачката да се използва без филтърна торба, дори при изсмукване на фин прах.

И двата типа прахосмукачки са с възможност за изсмукване на вода, прах и строителни отпадъци.

 

Онлайн магазин “Баш Майстора” предлага на вниманието ви широка гама от професионални прахосмукачки с различна мощност и ефективност, и с възможност за почистване в мокър и сух режим. С тях почистването на офиса и склада е лесно, а по-мощните предложения са подходящи за почистване на фабрики и търговски магазини и други индустриални площи. Използването на прахосмукачка за строителни отпадъци по време на строително-монтажни работи, защитава вашето здраве и подобрява условията на работната площадка.


Разгледайте предложенията за професионална и строителна прахосмукачка от най-висок клас производители, като:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.