Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.

Прахосмукачки

Прахосмукачката е може би най-разпространеният почистващ уред. Предназначени са да обслужват бизнеса и да улесняват чистенето на строителни обекти, при ремонт, големи работилници, офиси, ресторанти, хотели, обществени и административни сгради и други.

 

Използването на прахосмукачки за отстраняване на строителни отпадъци е неизбежно както при малките, средните и големи домашни ремонти, така и при професионалното и индустриално строителство. Целта е да се сведат до минимум или напълно да се премахнат следите от замърсявания, останали от ремонтните дейности. Това не е еднократен акт, а непрекъснат процес, който съпровожда ремонта.

 

Има много видове прахосмукачки за строителни отпадъци, като се започне от прахоулавящи апарати и системи, минем през механични метли, прахосмукачки за мокро и сухо почистване на повърхнини и стигнем до индустриалните прахосмукачки.

 

Как да изберем правилната за нас прахосмукачка?

 

Когато избирате прахосмукачка за строителни отпадъци, трябва да вземете предвид нейните технически характеристики и да ги предвидите със ситуацията. Най-важното е да решите дали искате Вашата прахосмукачка за строителни отпадъци да се захранва от мрежата или от акумулатор. Други важни характеристики са мощност, капацитет на контейнера, максимален вакуум и други.

 

Видове строителни прахосмукачки

 

Предлагат се два вида професионални строителни прахосмукачки:

  • със самопочистваща се филтърна система, предназначена за универсална употреба, с НЕРА филтър
  • без система за самопочистване на филтъра, с текстилен сепаратор за прах, позволяващ прахосмукачката да се ползва без филтърна торба .

 

И двата вида прахосмукачки имат способността да изсмукват вода, прах и строително боклуци.

 

Онлайн магазин “Баш Майстора” предлага на вниманието Ви широка гама от професионални прахосмукачки с различна мощност, ефективност и възможност за почистване в мокър и сух режим. С тях почистването на офиса и склада е лесно, а по-мощните предложения са подходящи за почистване на фабрики и търговски магазини и други индустриални площи.

 

Използването на прахосмукачка за строителни отпадъци по време на строително-монтажни работи защитава Вашето здраве и подобрява условията на работната площадка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.