Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 052 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 052 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стяги дърводелски лентови

Дърводелските лентови стяги са с биматериални или ергономични двукомпонентни дръжки. Тези, които имат челюсти, са подходящи за пристягане на рамки. Тези без челюсти са подходящи за обикновено пристягане. Механизмът за затягане на скобата позволява да се фиксира постепенно – от свободно до мощно затягане. Предметите се захващат сигурно благодарение на еластичните захващащи челюсти. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите дърводелски лентови стяги на марките STANLEY и WOLFCRAFT.

 

Дърводелската лентова стяга STANLEY 4.5 м е с 3 челюсти за стягане на предмети с неправилна форма. Има удобна биматериална дръжка. Дължината на лентата е 4.5 м.

 

Дърводелската лентова стяга WOLFCRAFT 2.0 м служи за затягане на подлежащи на залепване рамки на картини, малки мебели и др. Натискът върху всички четири затегателни челюсти е равномерен. Найлоновият шнур е устойчив на разкъсване.

 

Дърводелската лентова стяга WOLFCRAFT 4.0 м включва 4 челюсти – когато е с челюсти е подходяща за пристягане на рамки, а когато е без – служи за обикновено пристягане.

 

Дърводелската лентова стяга WOLFCRAFT 4.0 м е идеална за затягане при слепване на рамки за картини, мебели, рафтове и други детайли. Силата на натиска се регулира чрез ексцентричен лост. Шпинделът служи за здраво и сигурно повторно опъване.

 

Дърводелската лентова стяга WOLFCRAFT 5.0 м е идеална за първоначално затягане. Механизмът за затягане на скобата позволява да се фиксира постепенно – от свободно до мощно затягане. Включени са 4 пластмасови челюсти.

 

Дърводелската лентова стяга WOLFCRAFT 4.0 м е с храпов механизъм за навиване. Той служи за бързо събиране на колана без усукване. Фиксирането става с едно дръпване без трудоемко издърпване и връзване.

 

Дърводелската лентова стяга с кука WOLFCRAFT 4.0 м превръща стягането и навиването на лентата в детска игра. Тя е с лентонавиващ механизъм за бързо навиване без усукване на лентата.

 

Прегледайте напълно онлайн всички предложения за ръчни инструменти на добри и конкретни цени, характеристиките на всеки продукт и много полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за още промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.