Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 48 181 продукта и наличност над 4 431 613 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
48 181 продукта в наличност.
4 431 613 Артикула.
1 2 3 ... 4
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 4
1 2 3 ... 4

Водоструйки електрически

Водоструйките са предназначени за различни по тип ежедневни и специфични задачи. С тях процесът по измиване на автомобили или машини може да се оптимизира. А резултатът ще е не само безупречен външен вид, но и всичко това ще бъде постигнато в рамките на няколко минути. Главната цел на водоструйките е да направят работата Ви много по-ефективна. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите електрически водоструйки на водещи марки.

 

RAIDER RD-HPC01 разполага с ергономична ръкохватка и колела за добра мобилност. Без проблем отмива мръсни повърхности.

 

Електрическата водоструйка DEWALT DXPW002CE е с мощен еднофазен двигател с термична защита. Електродвигателят движи трибутална месингова помпа със закалени бутала.

 

Електрическата водоструйка DEWALT DXPW003E е с максимално налягане на водната струя 170 bar. Високото налягане на водната струя прави машината по-подхождаща за чистене на много мръсни повърхности.

 

DEWALT DXPW006E е с индукционен електродвигател с мощност 5000W. Резервоарът за миещия препарат е вграден в самата машина.

 

ELEKTRO MASCHINEN HDEm 1901 е с капацитет от 360-410 л/ч и работно налягане от 125 бара. Водният филтър пази помпата от повреди заради запушване (замърсяване).

 

Електрическата водоструйка HITACHI/HIKOKI AW100 е универсално устройство за бързо чистене на двора, както и на други повърхности. Дръжката улеснява пренасянето на уреда на различни места.

 

Електрическата водоструйка HITACHI/HIKOKI AW130 е предназначена за почистване на градината, задния двор, инвентар или на пластмасови мебели. Колелата улесняват преместването на уреда от място на място. Има вградена защита от прегряване.

 

Електрическата водоструйка HITACHI/HIKOKI AW150 e добър помощник за чистене на повърхности от замърсявания. Снабдена е с различни дюзи, макара и маркуч за високо налягане.

 

RAIDER (RD-HPC02, RD-HPC05) включва помпа за високо налягане, макара, маркуч за високо налягане и др.

 

Електрическата водоструйка RAIDER (RD-HPC07, RD-HPC08) е с ергономична ръкохватка и колела за добра мобилност. Без проблем премахва мръсни повърхности.

 

Електрическата водоструйка STANLEY SXFPW21ME е удобна и компактна машина под налягане. Има вградена система Total Stop за автоматично стартиране и спиране.

 

Електрическата водоструйка STANLEY SXPW14E e с вграден автоматичен защитен вентил с прехвърляне на ниско налягане и воден филтър, предпазващ помпата от повреди.

 

Електрическата водоструйка STANLEY SXPW16E е със здрава конструкция и гарантира надеждна работа в домашни условия. Има вграден държач за принадлежности и макара за маркуча за лесно и удобно съхранение.

 

Електрическата водоструйка STANLEY SXPW17E е с мека ръкохватка за по-добър контрол и комфорт. Високото налягане на водната струя я прави по-подходяща за чистене на много мръсни повърхности.

 

Електрически водоструйки на марките BOSCH, MAKITA, KARCHER и STIHL може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.