Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 562 056 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 562 056 Артикула.

Водоструйки

На всеки се е налагало да измие замърсена повърхност или детайл. Без значение дали става въпрос за просто измиване на лек автомобил, камион или друго превозно средство. Или се е налагало да почистим някаква техника, машини и съоръжения. Изведнъж осъзнаваме, че тази дейност изисква старание и упоритост. За съжаление, понякога колкото и да търкаме петната остават. И почистването на различни обекти като складове, работилници, фасади на сгради, подове или пътеки, може да се превърне в голямо предизвикателство. В крайна сметка, въпреки положеното усилие, резултата да е плачевен.

 

Какво е решението?

 

Доверете се на професионалните водоструйки. Те са предназначени за различни по тип ежедневни и специфични задачи. Например, с тях процеса по измиването на всеки автомобил или машина може да се оптимизира. А резултатът ще е не само безупречен външен вид, но и всичко това ще бъде постигнато в рамките на няколко минути. Затова можем да заключим, че главната цел на водоструйките е да направят работата Ви много по-ефективна. И разбира се, да ни спестят време.

 

Не случайно за все повече хора и майстори, водоструйките са се превърнали в незаменима част от набора им от електрически машини.

 

Какво е устройството на водоструйките?

 

Водоструйките и техния принцип на работа се основава на действието на мощна струя вода. Тя се подава от механизъм – помпа за високо налягане. В устройството на различните модели водоструйки може да има минимални различия. Но основните елементи са:

  • Основен корпус, изработен от пластмаса, метални сплави или друг материал.
  • Рама.
  • Двигател.
  • Помпа.
  • Филтри за почистване на водата.
  • Маркучи и съединителни елементи за високо налягане.
  • Пистолет с тръба.
  • Дюза за високо налягане.

 

На някой определени модели водоструйки има не само стартиращ бутон, но и регулатор на налягането и манометър за отчитане на работното налягане. В устройството на водоструйките с високо налягане може да са включени и контейнери за измиващите препарати и система за подгряване на водата.

 

Основните технически параметри на водоструйките са мощност на двигателя, налягане, дебит, дължина на маркуча. Други важни характеристики са: наличност на филтър във системата, възможност за засмукване от съд, възможност за смесване с почистващ препарат.

 

Какъв е принципа на работа на водоструйките?

 

При водоструйките водата от водопровода или резервоара постъпва в машината. След това преминава през помпата и излиза навън под високо налягане. Наличен е пистолет със спусък за включване и изключване на струята. Тя се насочва ръчно от нас чрез хванатия накрайник с тръба, завършващ с дюза.

 

Важно е да обърнете внимание, че при първоначалното пускане трябва да се обезвъздушат маркучите от помпата до пистолета.

 

Пистолетът на водоструйката или по-точно спусъкът на пистолета, при някои модели има предпазител срещу неволно включване на машината. При натискане на спусъка се отваря клапа, която пропуска водата от тялото на пистолета към дюзата.

 

Различните видове струя  се настройват с различните приставки. Така избирайки подходяща приставка за водоструйката можете да почистите и премахнете най-упоритите замърсявания от почти всякакви повърхности за кратко време.

 

Какви видове водоструйки Ви предлагаме?

 

В онлайн магазин Баш майстора можете откриете голямо разнообразие от водоструйки с
максимално налягане от 100 bar до 250 bar. Избрали сме да работим единствено с производители, предлагащи най-висок клас водоструйки. Сред голямото ни продуктово разнообразие ще откриете марките:

 

Направете своя избор на водоструйка с мощност от 1300W до 5000W и се възползвайте от БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка над 99 лв.  Ние Ви даваме ГАРАНЦИЯ до 36 месеца. Можете да разчитате на нас и да се консултирате за Вашата нова водоструйка във всеки един момент.

 

При нужда от помощ, потърсете нашите експерти на посочения телефон.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.