Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Зарядни устройства за акумулаторни инструменти

Инструментите на акумулаторни батерии се използват за удобство или при отсъствието на електрически контакт в близост до мястото на работа. Работата на машините и инструментите в различен режим се осигурява от акумулаторна батерия, за възстановяване на капацитета на батерията нужно съответното зарядно устройство.


Зарядните устройства за акумулаторни инструменти могат да зареждат една или повече акумулатора с различна мощност, което зависи от модела им. Налични са всякакъв тип зарядни за електроинструменти с Li-Ion, Ni-Cd и Ni-MH батерии, включително и за автомобили, както и захранващи устройства и адаптори. Някои видове устройства са предназначени само за един вид акумулатори - например само NiMH или само Li-Ion, и могат да работят само с конкретни размери батерии, докато други са по-универсални. Едни устройства могат само да зареждат акумулаторите, докато други позволяват също така и разряд, и измерване на техния капацитет.


Онлайн магазин “Баш Майстора” Ви предлага разнообразие от зарядни устройства, които са отлично пригодени за индивидуалните нужди на Вашата техника. С кратко време за зареждане и леко тегло, тези качествено изработени зарядни устройства се превръщат в незаменим помощник на всеки домашен майстор и професионалист. Разгледайте зарядни устройства от най-висок клас производители, като:

  • BLACK&DECKER
  • BOSCH
  • DEWALT
  • FESTOOL
  • HIKOKI
  • LASERLINER
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.