Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Акумулаторни батерии за инструменти

Акумулаторните батерии за инструменти са преносими и презареждащи батерии, които се използват за захранване на различни ръчни акумулаторни инструменти. 

 

Този вид батерии се наричат още литиево-йонни батерии (Li-Ion). Използват се широко в строителството, при ремонт, в работилницата и други приложения, където е необходимо мобилност и независимост от захранването от мрежата.

 

Имат лек и компактен дизайн, който може да намали умората и да даде добър достъп. Осигуряват дълго време за работа и надеждни функции за бързо изпълнение на приложения.

 

В магазини “Баш Майстора” ще намерите акумулаторни батерии за инструменти на марките DEWALT, BOSCH, MAKITA, FESTOOL и други.

 

Защо да изберете акумулаторна батерия за инструменти от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни батерии за инструменти, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.