Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 873 137 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 873 137 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Акумулаторни батерии за инструменти

Разнообразие от батерии за акумулаторни машини предлагаме на сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“. При нас ще намерите най-съвременните и най-разпространените акумулаторни батерии в електроинструментите.

 

Акумулаторната батерия DEWALT (XR DCB183, XR DCB183B) има лек и компактен дизайн, който може да намали умората и да даде по-добър достъп. Тя осигурява дълго време за работа и надеждни функции за бързо изпълнение на приложения. Батерията няма ефект на паметта и почти няма загуба на заряд по време на престой за постигане на по-добра производителност.

 

Акумулаторната батерия RAIDER RDP-R20 20V 2.0Ah има надеждно плъзгащо свързване, дисплей за капацитета на батерията, голям и удобен бутон за лесна промяна. Микропроцесорното управление, контролиращо всяка клетка, гарантира пълното й зареждане.

 

Акумулаторната батерия RAIDER RDP-R20 20V 6.0Ah разполага с интелигентен чип, управляващ енергията в акумулаторните елементи според необходимостта от оптимална мощност и издръжливост.

 

Акумулаторната батерия BLACK&DECKER BL1518 има лек и компактен дизайн за по-малко умора и по-добър достъп. Тя осигурява дълго време за работа и надеждни функции за бързо изпълнение на приложения.

 

Акумулаторната батерия DEWALT (DCB 127, DCB181, DCB182, XR DCB183B, XR DCB184, XR DCB184B, XR DCB546) е с лек и компактен дизайн за по-малко умора и по-добър достъп. Тя няма ефект на паметта и почти няма загуба на заряд по време на престой за постигане на по-добра производителност.

 

Акумулаторната батерия DEWALT XR DCB546x2 + DCB118 са с лек и компактен дизайн за по-малко умора и по-добър достъп. Зарядното устройство отчита състоянието на всяка клетка и избира подходящ ток, напрежение и температура. Бързото и оптимално зареждане удължава живота на батерията.

 

Акумулаторната батерия DEWALT XR (DCB547, DE9182) осигурява дълго време за работа и надеждни функции за бързо изпълнение на приложения.

 

Акумулаторната батерия FESTOOL BP 18 Li 3.1 C е идеална за всички приложения, които поставят високи изисквания към ергономията на машината. Ниското тегло помага за абсолютна лекота и перфектно водене при пробиване и завинтване.

 

Акумулаторната батерия FESTOOL BP 18 Li 4.0 HPC ASI е изключително дълготрайна, за това се грижат устойчивите на висок ток клетки. Bluetooth вариантът стартира при включване на инструмента автоматично сдвоена мобилна прахосмукачка.

 

Акумулаторната батерия FESTOOL BP 18 Li 5.2 AS е с индикация за състоянието на зареждане за бързо показване на наличния остатъчен капацитет.

 

Акумулаторната батерия FESTOOL BP 18 Li 5.2 ASI е в комбинация с бързозарядно устройство AIRSTREAM SCA 8. Бързото и ефективно зареждане е с активно охлаждане по време на процеса на зареждане.

 

Акумулаторната батерия FESTOOL BPC 15 Li 5.2 e с практична щипка за колан, благодарение на която и двете ръце са свободни.

 

Акумулаторната батерия HITACHI/HIKOKI (BCL 1015, BSL1840) има лек и компактен дизайн, който може да намали умората и да даде по-добър достъп. Тя осигурява дълго време за работа и надеждни функции за бързо изпълнение на приложения.

 

Акумулаторната батерия HITACHI/HIKOKI BSL36A18x2 e изключително мощна. Тя с в комплект със зарядно устройство UC18YSL3.

 

Акумулаторната батерия METABO (10.8V 2.0Ah, 10.8V 4.0Ah) е с дълъг срок на съхранение без почти никакво самозареждане и отлични екологични характеристики. Непрекъснатият електронен мониторинг при зареждане на всяка отделна клетка служи за по-голяма дълготрайност.

 

Акумулаторната батерия METABO 18 V (2.0Ah, 4.0Ah) e с индикация на капацитета за непрекъснат контрол на състоянието на заряда.

 

Акумулаторната батерия RAIDER (RDI, RDI-CDB01) е с дисплей, показващ капацитета на заряда на батерията и USB порт за мобилни устройства. Времето за зареждане на батерията е 60 минути.

 

Акумулаторната батерия RAIDER (RDP-CDL03L, RDP-CDL08L) има лек и компактен дизайн, който може да намали умората и да даде по-добър достъп. Над елементите е разположена контролна платка, която отговаря за зареждането на батерията.

 

Акумулаторната батерия RAIDER RDP-R20 20V (1.5Ah, 2.0Ah, 4.0Ah) е с голям и удобен бутон за лесна смяна, дисплей за капацитета на батерията и гумирана противоударна повърхност.

 

Акумулаторната батерия RAIDER RDP-R20 System e с надеждно плъзгащо свързване, дисплей за капацитета на батерията, голям и удобен бутон за лесна смяна.

 

Акумулаторната батерия STANLEY FMC687L има лек и компактен дизайн, който може да намали умората и да даде по-добър достъп. Тя осигурява продължително време за работа и надеждна мощност за бързо изпълнение на приложения.

 

Акумулаторната батерия STIHL (AK 30, AP 300 S, AP300) е със светодиоден индикатор за нивото на зареждане. Продължителността на работа зависи от типа на уреда.

 

Акумулаторната батерия STIHL AS 2 е лека, компактна и същевременно мощна. Съвместима с всички уреди (10.8 V) от системата AS на STIHL (без HSA 25).

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите акумулаторни батерии на водещите марки MAKITA, BOSCH и KARCHER.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.