Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 478 продукта и наличност над 4 112 607 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 478 продукта в наличност.
4 112 607 Артикула.
Подреди по
Резултати

Арматурни клещи

В категория „клещи арматурни“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете арматурни клещи от водещи производители на достъпни цени.

 

Клещите са едни от най-използваните ръчни инструменти в почти всички професионални сфери на дейност. Широкото им приложение налага и тяхното огромно разнообразие от видове и модели, предназначени за конкретен тип дейност или сфера на използване.

 

Клещи арматурни без изолация:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете арматурни клещи с марка KNIPEX и UNIOR с дължина 200, 220, 224, 250, 280 и 300 мм с полирани челюсти, за различни класове тел. Тези клещи са предназначени за рязане и усукване на тел с една операция - бързо, надеждно и икономично. Арматурните клещи имат дълъг експлоатационен живот и това ги прави търсени и предпочитани. Режещите ръбове са допълнително закалени (за рязане до твърдост 61HRC). Отличните им качества се дължат на високия клас специална инструментална стомана, кована, маслено закалена, от която са изработени.

 

Клещи арматурни без изолация усилени:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете арматурни усилени клещи без изолация, производство на KNIPEX с дължина 250, 280 и 300 мм. В сравнение със стандартните арматурни клещи от същия размер, с усилените арматурни клещи ще спестите 25% сила. Тези клещи служат за връзване на намираща се в дълбочина арматура, благодарение на особено тънката си форма. При тях усукването и отрязването на телта става в един работен ход.

 

Клещи арматурни с еднокомпонентна изолация:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете арматурни клещи с еднокомпонентна изолация, производство на KNIPEX, TOPMASTER, UNIOR и ZBIROVIA. Арматурните клещи с еднокомпонентна изолация, които ще откриете при нас са изработени от качествена стомана и имат дължина 224, 225, 250, 280 и 300 мм.

 

Клещи арматурни с еднокомпонентна изолация усилени:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете арматурни усилени клещи с еднокомпонентна изолация за пестене на 25 % сила в сравнение със стандартните арматурни клещи от същия размер. Благодарение на тънката си форма, тези клещи са изключително подходящи за връзване на арматура, намираща се в дълбочина. В един работен ход става усукване и отрязване на телта. Арматурните усилени клещи с еднокомпонентна изолация KNIPEX и UNIOR са изработени от специална инструментална стомана с високо качество, кована, закалена в масло.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.