Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 066 164 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 066 164 Артикула.
Подреди по
Резултати

Арматурни клещи

Арматурните клещи са предназначени за рязане и усукване на тел с една операция – бързо, надеждно и икономично. Имат дълъг експлоатационен живот и това ги прави търсени и предпочитани.

 

Режещите ръбове са допълнително калени (за рязане до твърдост 61HRC). Отличните им качества се дължат на високия клас инструментална стомана, кована, маслено закалена, от която са изработени.

 

Видове арматурни клещи

 

  • без изолация
  • без изолация усилени
  • с еднокомпонентна изолация
  • с еднокомпонентна изолация усилени

 

За разлика от стандартните арматурни клещи от същия размер, с усилените арматурни клещи без изолация ще спестите 25% сила. Тези клещи служат за връзване на намираща се в дълбочина арматура чрез особено тънката си форма. При тях усукването и отрязването на телта става в един работен ход.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете арматурни клещи с еднокомпонентна изолация. Те са изработени от качествена дължина и имат дължина от 222 до 300 мм.

 

С арматурните усилени клещи с еднокомпонентна изолация ще спестите 25% сила в сравнение със стандартните арматурни клещи от същия размер. Посредством тънката си форма тези клещи са изключително подходящи за връзване на арматура, намираща се в дълбочина.

 

Защо да изберете арматурни клещи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме арматурни клещи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Всяко предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.