Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни въздуходувки

С новите акумулаторни въздуходувки (акумулаторни метли) ползването на плътни антифони остава в миналото. Освен с ниските си децибели, тази градинска техника ще Ви изненада приятно и с издръжливите си батерии и удобно проектираните дръжки, а високата скорост на издухване и вграденото стъргало ще Ви помогнат безпрепятствено да прогоните всички природни отпадъци извън пределите на Вашия двор или градина. Изберете Вашата духалка за листа на ниски цени от онлайн магазин „Баш Майстора“.

 

Акумулаторната въздуходувка DEWALT (DCM562P1, DCM562PB) е инструмент, който лесно премахва остатъци от твърди повърхности като вътрешни дворове, площадки, гаражи и др. Меката ръкохватка и превключвателят осигуряват още комфорт по време на експлоатация.

 

Акумулаторната въздуходувка DEWALT DCV100 е подходяща за чистене на домашната работилница, превозните средства и др. Тя е перфектно решение за издухване на дървени трески и други по-големи части, остатъци от пробиване на отвори и др.

 

Акумулаторната въздуходувка HITACHI/HIKOKI RB36DA е оборудвана с високоефективен и издръжлив безчетков мотор, който се захранва с 36 V Li-Ion батерия. Има 4 режима на работа.

 

Акумулаторната въздуходувка METABO AG 18 SOLO е с много здрава конструкция и три режима на скорост на въздуха.

 

Акумулаторната въздуходувка RAIDER RD-CBL04 отстранява листа, пясък, пепел и други от пътеки и нежелани площи. Меката ръкохватка и превключвателят гарантират добавъчен комфорт по време на използване.

 

Акумулаторната въздуходувка RAIDER RD-CBL04 Solo се характеризира с лекотата си на използване, намалени нива на шум и пълна липса на вредни емисии. Разполага с ергономична дръжка за перфектно разпределение на теглото.

 

Акумулаторната въздуходувка STIHL BGA 45 е подходяща за обдухване и за чистене на малки площи в двора и градината.

 

Aкумулаторната въздуходувка STIHL BGA 57 (1 батерия, 2 батерии, Solo) е перфектно балансиран уред за обдухване с тясна конструкция за приятна работа с минимално усилие. Машината е тиха и се управлява интуитивно.

 

Акумулаторната въздуходувка STIHL BGA 86 Solo e много подходяща за кварталните райони (детски площадки, паркинги). Перфектно отстранява шума, окосена трева и отпадъци. Като допълнителна принадлежност се предлага плоска дюза за повишена скорост на въздушната струя.

 

Акумулаторни въздуходувки на марките MAKITA и KARCHER ще намерите както в онлайн магазин „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти. При поръчка на стойност над 99 лева ще получите безплатна доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.