Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 067 002 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 067 002 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни въздуходувки

Акумулаторната въздуходувка е много предпочитана поради факта, че не се нуждае от електрическо захранване, лека е и се справя отлично с отстраняването на листа от градински площи, дворове, площадки, алеи, тераси и гаражи.

 

С новите акумулаторни метли ползването на плътни антифони остава в миналото. Освен с ниските си децибели, тази градинска техника ще Ви изненада приятно и с издръжливите си батерии и удобно проектираните дръжки, а високата скорост на издухване и вграденото стъргало ще Ви окажат помощ при прогонването на всички природни отпадъци извън пределите на Вашия двор или градина.

 

Предимства на акумулаторните въздуходувки

 

Акумулаторните духалки и листосъбирачи са:

 

  • изключително мобилни, колкото бензиновите, но са по-леки и не отделят изгорели газове с неприятен мирис
  • удобни за потребители, които ценят мобилността, гъвкавостта и лекотата на използване
  • отстранява лесно шума и леки отпадъци
  • лесни за носене с една ръка.

 

Фактът, че са безжични е най-голямото им предимство. Нямате нужда от дълги удължители и захранващи кабели. Те са в пъти по-тихи от уредите с бензинови двигатели. Не се изисква предварителна подготовка.

 

Вместо да наливате гориво, да регулирате дросела и да дърпате въже за стартиране, при акумулаторните въздуходувки поставяте батерията, натискате бутона за стартиране и започвате да издухвате листа.

 

Те имат достатъчно голям волтаж на акумулатора, така че могат дори да издухват тежки и мокри отпадъци. С няколко батерии под ръка можете бързо да презареждате и да продължите с чистенето.

 

Другото хубаво нещо е, че не изискват никакво поддържане. Просто се съсредоточете върху факта, че батерията е заредена.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.