Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Универсални лепила

Едно от най-интересните неща, които наистина служат на съвременното общество, са така наречените секундни лепила. Тези уникални вещества правят всичко толкова просто. Можете да го нанесете върху всякакви повърхности – пластмаса, метал, стъкло, порцелан и друго. Истинско удоволствие е да сглобявате всякакви счупени неща със секундно лепило.

 

Видове универсални лепила

 

Гъвкавото секундно лепило е първото гъвкаво секундно лепило в света, което има и изключителна сила. Приложимо е за порцелан, дърво, кожа и други.

 

Универсалното лепило е силно за комбинирано лепене на фурнир, дърво, стъкло, пластмаса, кожа, гума, корк и други.

 

Универсалното секундно лепило изсъхва бързо, като образува изключително здрава лепилна връзка, която е устойчива на вода, разтворители и физическо натоварване. Използва се за употреба на открито и закрито. Прониква дълбоко и се използва там, където има пукнатини и фуги или за лепене на повърхности с неголеми разстояния между тях.

 

Защо да изберете универсално лепило от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме универсални лепила, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.