Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 722 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 722 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Гвоздеи за такер

Гвоздеите за електрически такери са крепежни елементи, чиито глави могат да бъдат кръгли или плоски. Обикновено се произвеждат от непоцинкована или горещо поцинкована стомана, като непоцинкованите се използват за временни крепежи, защото бързо ръждясват.

 

Гвоздеите за такери са с различна дължина, диаметър и пачки, в които броят на гвоздеите е различен. Подходящи са за закрепване на дървени материали като плоскости, ламперии и други декорации. Произведени са с най-модерните технологични средства и най-добрите материали.

 

Имат висока екологичност и оптимална защита срещу ръжда. Идеални са за употреба в дървообработващата промишленост.

 

Защо да изберете гвоздей за такер от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме гвоздеи за такери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.