Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 609 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 609 Артикула.
Подреди по
Резултати

Метчици комплекти

Комплектите метчици са произведени от инструментална стомана. В повечето случаи комплектите съдържат метчици, плашки, въртоци за метчици и плашки, редуциращи пръстени за плашки, прави отвертки.

 

Защо да изберете комплект метчици от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти метчици, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.