Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 468 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 468 Артикула.
Подреди по
Резултати

Метчици комплекти

Метчикът е инструмент, използван за ръчно или машинно рязане на вътрешни резби. Състои се от работна част и опашка. Работната част на метчика се състои от режеща част, която отрязва резбата, и калиброваща част, която почиства резбата и води метчика до края на разреза.

 

Комплектът метчици BUCOVICE TOOLS MINI-2L M3-M12 е от 24 части. Произведени са от инструментална стомана CS. Посоката на резбата е лява. Клас на точност – 2N.

 

Комплектът метчици и плашка с върток BUCOVICE TOOLS G 1-II 1/8’’-1’’ е от 31 части. Произведени са от инструментална стомана CS, резбата е тръбна цилиндрична (DIN 228).

 

Комплектът метчици, плашки и въртоци BUCOVICE TOOLS M1-II M3-M12 е от 34 части. Произведени са от инструментална стомана CS, метрична стандартна резба. Комплектът съдържа метчици, плашки, въртоци за метчици и плашки, редуциращ пръстен за плашки, права отвертка.

 

Метчикът и плашката с върток BUCOVICE TOOLS M1-II M4-M20 са в комплект. Произведени са от инструментална стомана CS, метрична стандартна и MF метрична ситна резба.

 

Комплектът BUCOVICE TOOLS M1-QS M3-M12 се състои от метчици, плашки и въртоци (46 части). Произведени са от инструментална стомана CS, метрична стандартна резба.

 

Комплектът BUCOVICE TOOLS UNC 1/4’’-1/2’’ се състои от метчици и плашки с върток (25 части). Произведени са от инструментална стомана CS. Комплектът съдържа метчици, плашки, въртоци за метчици и плашки, преходни втулки за върток на плашки.

 

Метчикът и плашката с върток PROJAHN M3-M20 са в комплект от 55 части. Произведени са от висококачествена бързорезна стомана (HSS-G). Изработени са от DIN 352 и DIN EN 22568.

 

Комплектът метчици BUCOVICE TOOLS MINI-2 M3-M12 е от 25 части. Произведени са от инструментална стомана CS. Класът на точност е 2N.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите машинни, проходни и ръчни метчици.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.