Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 065 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 065 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мастари алуминиеви трапецовидни

Алуминиевите трапецовидни мастари са главно работни инструменти за изравняване, но се използват и като измервателни инструменти за установяване на равнинност или наклон. Някои мастари са оборудвани с измервателна либела.

 

Алуминиевият мастар с трапецовиден профил имат ергономичен и неогъващ се профил и пружиниращи капачки, които омекотяват удара. Подходящ е за бързо и ефикасно нанасяне на мазилка, както и за подравняване на вертикални и хоризонтални повърхности.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите алуминиеви трапецовидни мастари на марките TOPMASTER и SOLA.

 

Защо да изберете алуминиев трапецовиден мастар от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме алуминиеви трапецовидни мастари, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.