Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мастари алуминиеви трапецовидни

Мастарите са главно работни инструменти за изравняване, но се използват и като измервателни инструменти за установяване на равнинност или наклон. Някои мастари са оборудвани с измервателна либела. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме алуминиеви трапецовидни мастари на марките SOLA и TOPMASTER.

 

Алуминиевият трапецовиден мастар SOLA AL 2606 (150 см, 180 см, 200 см, 250 см, 300 см) се изолзва при полагане на мазилки. Има пружиниращи крайни капачки.

 

Алуминиевият трапецовиден мастар TOPMASTER 100 см притежава скосен трапецовиден профил. Подходящ е за бързо и ефикасно нанасяне на мазилка, както и за подравняване на вертикални и хоризонтални повърхности.

 

Алуминиевият трапецовиден мастар TOPMASTER (150 см, 200 см, 250 см, 300 см, 400 см) е със скосена форма, с подсилено алуминиево тяло и дебелина на стените 1.2 мм. Използва се при полагане на мазилки и има пружиниращи крайни капачки.

 

Богата гама от измервателни инструменти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.