Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лепила уплътнители

Лепилата уплътнители се използват за ремонт на течове, запълване на пукнатини и уплътняване, за уплътняване на натоварени фуги в строителството и за лепене на различни структури и материали от метал. Особено подходящи са за места с натоварени фуги, подложени на големи напрежения, уплътняване и залепяне на метални и конструкционни материали и др. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите лепила уплътнители на марките TKK и SOUDAL.

 

Лепилото уплътнител SOUDAL Soudaflex 40 FC 600 мл – бял е с голям коефициент на еластичност и с всеобхватно приложение при уплътнение и лепене на материали. Нанася се лесно и запазва еластичността си след втвърдяване. Подходящо е за всички видове уплътнения и лепене в строителството, както и при структурно свързване във вибриращи структури.

 

Лепилото уплътнител SOUDAL Soudaflex 40 FC 600 мл – сив е специално разработено за приложение върху повърхности от бетон. Има много добра устойчивост към химични веществa и добра залепваща сила към разнообразни материали. Подходящо е за всички видове уплътнения и лепене в строителната дейност, както и при структурно свързване във вибриращи структури.

 

Лепилото уплътнител SOUDAL Soudaflex 40 FC 600 мл – черен е с голям коефициент на еластичност и с всеобхватно приложение при уплътнение и лепене на материали. Лесно се нанася, запазва еластичността си след втвърдяване. Подходящо е за всички видове уплътнения и лепене в строителството, както и при структурно свързване във вибриращи структури.

 

Лепила уплътнители на марката TKK може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.