Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 296 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 296 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лепила уплътнители

Лепилата уплътнители се ползват за ремонтиране на течове, запушване на цепнатини, уплътнение на натоварени фуги в строителната дейност и за лепене на разнообразни структури и метални материали.

 

Уплътнителните лепила са изключително подходящи за места с натоварени фуги, издържащи на големи напрежения, уплътнение и залепяне на метални, конструкционни материали и други.

 

Лепилата уплътнители намират голямо приложение при уплътнение на кухини в строителни постройки, при монтиране на дограми и каси на врати, за прикрепване и уплътнение при инсталация на покривни конструкции и други.

 

Причината уплътнителното лепило да бъде предпочитано за тези дейности е отличната му адхезия към строителни материали като гипс, тухли, бетон и други. Има перфектно топлоизолационно умение.

 

Защо да изберете лепило уплътнител от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме лепила уплътнители, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.