Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 780 продукта и наличност над 3 910 619 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 780 продукта в наличност.
3 910 619 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стендове за центровка на мотоциклети

Стендовете за центровка на мотоциклети се използват главно за ползване в сервизите за ремонтни дейности на мотоциклети и за работилници в домашна среда. Геометрията на челюстите разрешава контрол и на аксиалното центриране на каплите. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите стендове за центровка на мотоциклети на марката UNIOR. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

 

Стендът за центриране на колелата на мотоциклет UNIOR се използва основно за употреба в сервизи за ремонтни дейности на мотоциклети и за работилници в домашна среда. Може да се центрира на колела с диаметър до 32 инча, за оси с размери от 12 до 36 мм. Стендът има нивелир за фиксиране в хоризонтално ниво. Разрешава радиален контрол на джантата чрез сензор. Има две положения на колоните в зависимост от размера на главината. Въртеливите движения на оста на външните лагери позволяват стандартни методи за центриране.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от специализирани инструменти за мотоциклети.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.