Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 304 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 304 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стендове за центровка на мотоциклети

Стендовете за центровка на мотоциклети се използват главно за ползване в сервизите за ремонтни дейности на мотоциклети и за работилници в домашна среда. Геометрията на челюстите разрешава контрол и на аксиалното центриране на каплите.

 

Стендът за центриране на колелата на мотоциклет има нивелир за фиксиране в хоризонтално ниво. Разрешава радиален контрол на джантата чрез сензор. Има две положения на колоните в зависимост от размера на главината. Въртеливите движения на оста на външните лагери позволяват стандартни методи за центриране.

 

Защо да изберете стенд за центровка на мотоциклети от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стендове за центровка на мотоциклети, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.