Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ленти тефлонови

В категория ленти тефлонови в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете тефлонови ленти с отлични изолационни качества на достъпни цени.

 

Тефлоновите ленти, познати още като изолационни ленти са съвременно решение за уплътняване на резби при тръбни връзки при изграждане на ВиК инсталации. С тях се осигурява надеждна връзка между частите на ВиК системата, така че да се елиминира риска от поява на нежелани течове. Освен тефлоновите ленти за уплътняване на резби също така се използват кълчища от ленени влакна, тефлонова корда или течен тефлон.

 

В днешно време кълчищата от ленени влакна са по-малко използвани и са заменени от тефлоновите ленти, заради отличните им уплътняващи качества. Тефлоновите ленти намират широко приложение при изграждането на ВиК и газови системи и се характеризират с голямата еластичност, която позволява навлизане в улеите на резбата, както и способност да издържат на големи температурни амплитуди.

 

Те са устойчиви на корозионно въздействие, киселини, разредители и основи и са химически неутрални - не влизат в реакция с други вещества, което ги прави предпочитани за изолация при водни инсталации за питейна вода или системи работещи с флуид пропилен-гликол или етилен-гликол. Предвид сравнително ниската им цена те са отличен заместител на кълчищата и втвърдяващите течни уплътнители.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете тефлонова лента за уплътняване на резби 12х0.075мм/10 метра, тефлонова лента 19х0.2мм/15 метра и тефлонова лента LOCTITE 55 19х0.2мм/160 метра.  

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.