Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 727 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 727 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ленти тефлонови

Тефлоновите ленти са съвременното решение за уплътняване на резби при тръбни връзки при изграждане на ВиК инсталации. Познати са още като изолационни ленти.

 

С тях се осигурява надеждна връзка между частите на ВиК системата, така че да се елиминира риска от поява на нежелани течове. Освен тефлонови ленти за уплътняване на резби, се ползват също кълчища от ленени влакна, тефлонова корда или течен тефлон.

 

В днешно време кълчищата от ленени влакна са по-малко използвани и са заменени от тефлонови ленти заради отличните уплътняващи качества.

 

Приложение на тефлоновите ленти

 

Тефлоновите ленти намират широко приложение при изграждането на ВиК и газови системи и се характеризират с голяма еластичност, която позволява навлизане в улеите на резбата, както и способност да издържат на големи температурни амплитуди.

 

Те са устойчиви на корозионно въздействие, киселини, разредители и основи. Химически неутрални са – не влизат в реакция с други вещества, което ги прави предпочитани за изолация при водни инсталации за питейна вода или системи, работещи с пропиленгликол или етиленгликол. Предвид сравнително ниската им цена те са отличен заместител на кълчищата и втвърдяващите течни уплътнители.

 

Защо да изберете тефлонова лента от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме тефлонови ленти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.