Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 814 529 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 814 529 Артикула.
Подреди по
Резултати

Многофункционални машини за бетон

Многофункционалните машини за бетон са компактни и се използват за няколко приложения. Сред предложенията ни при многофункционалните машини ще намерите различни видове машини за шлайфане на бетон, които са подходящи за полиране, шлайфане и премахване на подови покрития. Те са ефективен начин за поддръжка на индустриални и каменни подове, както и на такива от бетон.

 

Многофункционалните машините за бетон се използват за пердашене на замазки, за шлайфане на настилки, за фугиране на плочки и за почистване и измиване на всякакви подови повърхности.

 

Защо да изберете многофункционална машина за обработка на бетон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме многофункционални машини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

 

В онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете професионални решения за машини за шлайфане и заглаждане на бетон от доказани производители.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.