Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 934 608 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 934 608 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мастари алуминиеви правоъгълни

Правоъгълните алуминиеви мастари са инструменти, с които се заравнява настилка или мазилка и са едни от основните инструменти в строително-ремонтните дейности, без които не може. С мастара може да се провери дали стената или настилката е равна.

 

Освен класическият дървен правоъгълен мастар, днес той се предлага и в други разновидности, които улесняват работата в конкретни случаи. Според потребността на майстора или настилката, с която ще работите, трябва да се избере размер на желания мастар.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите алуминиеви правоъгълни мастари на марките SOLA, TOPMASTER и UNIOR.

 

Защо да изберете алуминиев правоъгълен мастар от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме алуминиеви правоъгълни мастари, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.