Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мастари алуминиеви правоъгълни

Мастарът е инструмент, с който се изравнява настилка или мазилка и е един от основните инструменти в строително-ремонтните дейности, без който не може. С мастара може да се провери дали стената или настилката е равна. Освен класическият дървен правоъгълен мастар, днес той се предлага и в други разновидности, които улесняват работата в конкретни случаи. Според нуждите на майстора или настилката, с която ще работите, трябва да изберете размери на желания мастар. В магазини „Баш Майстора“ може да закупите своите алуминиеви мастари с бърза доставка.

 

Алуминиевият правоъгълен мастар SOLA AL 1007 (300 см, 100 см, 150 см, 200 см, 250 см) е подходящ за професионалния майстор. Използва се при строителни работи. Има пружиниращи крайни капачки.

 

Алуминиевият правоъгълен мастар TOPMASTER (150 см, 200 см, 250 см, 300 см) е изработен от алуминий и е с 2 броя либели. Подходящ е за бързо и ефикасно нанасяне на мазилка, както и за подравняване на вертикални и хоризонтални повърхности.

 

Алуминиевият правоъгълен мастар TOPMASTER (150 см, 200 см, 250 см) е с тръбен профил с напречно ребро. Използва се при строителни работи. Има две капачки в краищата за омекотяване при удар.

 

Алуминиевият правоъгълен мастар TOPMASTER TMP (100 см, 150 см, 200 см, 250 см, 300 см) е оборудван с 2 броя либели и 2 броя ръкохватки. Подходящ е за бързо и ефикасно нанасяне на мазилка, както и за подравняване на вертикални и хоризонтални повърхности.

 

Измервателни инструменти ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.