Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
1 2 3 ... 5
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 5
1 2 3 ... 5

Алуминиеви нивелири

Без значение от дейността и професионалното направление, всички майстори използват нивелири почти ежедневно в своята работа. Те са надеждно и точно средство за вертикално и хоризонтално измерване на всякакви равнини.

Основните разлики между различните модели алуминиеви нивелири биват:

  • Размерът - той е от определящо значение при избора на нивелир. Спрямо различните дейности, клиентите на онлайн магазин “Баш Майстора” избират различни размери нивелири. Сред най-популярните опции за дължина са 80, 120 и 200 сантиметра.

  • Брой либели - стандарно, алуминиевите нивелири са с 2 броя либели. На пазара се предлагат и модели с три броя либели. В онлайн магазин “Баш Майстора” се предлагат и специализирани нивелири за мерене на различни ъгли, които са с по-голям брой либели.

  • Форма и дебелина - тъй като нивелирът се използва в ежедневната работа на майсторите, важно е той да бъде здрав. За това служат удебелените стени на някои модели, подсилващите ребра на профила, удъропоглъщащи пластмасови накрайници.

  • Допълнения - някои модели алуминиеви нивелири имат допълнителни екстри като ръкохватки, противоударен предпазител на либелите и гаранция срещу протичане, магнит, допълнителен визьор, подобрена видимост на либелите в тъмно помещение и други.

 

Не сте сигурни какъв алуминиев нивелир да изберете? Специалистите на онлайн магазин “Баш Майстора” ще Ви асистират в избора на точно и надеждно средство за хоризонтално и вертикално измерване.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.