Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 564 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 564 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически дробилки за клони

Електрическата дробилка за клони е известна още като клонотрошачка. Тя е безценен градински инструмент за всеки градинар и собственик на двор.

 

Предназначена е за раздробяване на паднали клони и дребни растителни отпадъци. Благодарение на нея можете лесно да почистите Вашето дворно пространство.

 

Предимства на електрическите дробилки за клони

 

Електрическата дробилка е чудесен помощник в чистенето на клони, листа и градински отпадъци от всеки частен двор. Самите отпадъци не се разграждат бързо и лесно на земята.

 

Обикновено е нужно да ги съберете и да ги занесете до сметището, но защо да се занимавате с всичко това? Има алтернативен вариант – можете да инвестирате в електрическа дробилка.

 

Градинският шредер превръща дървото в дървени стърготини, които могат да ползват по няколко начина:

 

  • да се пресоват за изработка на плоскости от дървесина
  • да се превърнат в пелети за огрев
  • да се ползват като биотор
  • да се ползват като декорация между цветя, храсти и други.

 

Голям плюс за него е, че не използват бензин, за да работят. Поради този факт той е по-икономичен при продължителна употреба, тъй като пести разходи за гориво.

 

Електрическите дробилки за клони са по-тихи от бензиновите и са идеално решение, ако имате захранване в близост до градината. Постоянната мощност и по-икономичните характеристики на електродвигателите осигуряват по-екологичен метод за раздробяване.

 

Цените също са ниски, така че ако имате ограничен бюджет, те са идеални за Вас. Лекото тегло ще Ви позволи да ги пренасяте или натоварвате лесно в автомобил. Маневреността се дължи на транспортните колела.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.