Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 780 продукта и наличност над 3 910 614 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 780 продукта в наличност.
3 910 614 Артикула.
Подреди по
Резултати

Нипели

Нипелите се използват за резбови връзки между промишлена арматура и тръбни фитинги и се предлагат в различни степени, диаметри и резби. В най-основната си форма нипелът е късо резбово съединение с мъжки резби в двата края за свързване на други фитинги.

 

Нипелът бърза връзка AIGNEP 1/2’’ е с метрична тръбна резба. Изработен е от месинг и има антикорозионно никелирано покритие. Служи за работа при максимално налягане 16 бара.

 

Нипелът бърза връзка AIGNEP 1/2’’ външна резба е изработен от месинг и има антикорозионно никелирано покритие. Служи за работа при максимално налягане 16 бара.

 

Нипелът бърза връзка AIGNEP 1/4’’ външна резба е изработен от месинг с антикорозионно покритие. Служи за работа при максимално налягане 35 бара.

 

Нипелът бърза връзка RAIDER 1/4’’ външна резба е изработен от стомана и има антикорозионно покритие. Служи за работа при максимално налягане 25 бара.

 

Нипелът бърза връзка RAIDER 1/4’’ вътрешна резба е изработен от стомана и има антикорозионно покритие.

 

Нипелът бърза връзка RAIDER QC01 1/4’’ външна резба – 5 части е подходящ за бързо свързване на маркучи между компресори, машини, инструменти и оборудване.

 

Нипелът бърза връзка UNIOR 1/4’’ е с вътрешен диаметър ф7 мм. Той е с външна резба и метален кожух.

 

Нипелът щуцер AIGNEP 1/2’’ външна резба – ф10 мм е изработен от месинг с антикорозионно покритие. Служи за работа при максимално налягане 50 бара.

 

Нипелът щуцер AIGNEP 1/2’’ външна резба – ф12 мм е изработен от месинг с антикорозионно покритие. Служи за работа при максимално налягане 50 бара.

 

Нипелът щуцер AIGNEP 1/4’’ външна резба – ф10 мм е изработен от месинг с антикорозионно покритие. Служи за работа при максимално налягане 50 бара.

 

Нипелът щуцер AIGNEP 1/4’’ външна резба (ф6 мм, ф8 мм) е изработен от месинг с антикорозионно покритие.

 

Нипелът щуцер AIGNEP 1/4’’ вътрешна резба (ф6 мм, ф8 мм) е изработен от месинг с антикорозионно покритие. Служи за работа при максимално налягане 50 бара.

 

Нипелът щуцер с бърза връзка AIGNEP ф8мм е изработен от месинг с антикорозионно покритие. Служи за работа при максимално налягане 35 бара.

 

Нипелът щуцер с бърза връзка RAIDER (ф10, ф6, ф8) е изработен от стомана и има антикорозионно покритие. Служи за работа при максимално налягане 25 бара.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.