Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 784 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 784 Артикула.
Подреди по
Резултати

Нипели

Нипелите са малки метални аксесоари, които се използват за резбови връзки между промишлена арматура и тръбни фитинги и се предлагат в различни степени, диаметри и резби.

 

В най-основната си форма нипелът е късо резбово съединение с мъжки резби в двата края за свързване на други фитинги. Използва се в различни индустрии и приложения и могат да бъдат намерени в различни форми и размери.

 

Изборът на подходящ нипел зависи от конкретните изисквания на приложението и от вида на свързващите компоненти. Нипелите се използват за създаване на здрава и сигурна връзка в различни области.

 

Защо да изберете чук за павета от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме чукове за павета, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.