Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за полагане на мазилка

Машините за мазилка са подходящи както за поставяне на хоросанови, гипсови и циментови мазилки, така и за шприцване и бояджийски работи. Те са лесни за употреба и намират широко приложение в строителната сфера. Полагането на мазилка ще бъде леко следобедно занимание с нашите предложения в категория „Машини за полагане на мазилка“.

 

Приложение на машините за мазилка

 

Машините за полагане на мазилка намират приложение в строителните дейности чрез бързината си за подаване на материал с тях бързо и лесно, без много усилия се наливат стени, тавани и подове. Te са предпочитани за лесно напорно качване на строителна смес на горни етажи, като спестяват много време и усилия. тези машини се използват както при строителни, така и при довършителни и дори ремонтни дейности при необходимост от отстраняване на повреденият слой и полагане на нов.

 

Машините за полагане на мазилкa се използват и в едромащабното строителство при изравняване на стените и подовете със строителни смеси. След смесването на разтвора посредством мощна струя разтворът се подава на голямо разстояние, като така се нанася върху предварително подготвената повърхност на пода или стената. 

 

Машините за поставяне на мазилкa са подходящи за гипсови и варо-циментови мазилки, зидарски разтвори, свързващи смеси и други. Машинният метод за полагане на разтвори спестява време и позволява бързото изпълняване на голям обем от работа. 

 

Защо да изберете машини за полагане на мазилка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машини за полагане на мазилка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с 1 година гаранция и с бърза доставка.

 

Машините за полагане на мазилкa, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, са с мощност от 1500W до 7750W с търговската марка IMER.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.