Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 562 056 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 562 056 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за полагане на мазилка

Полагането на мазилка ще бъде леко следобедно занимание с нашите предложения в категорията „Машини за полагане и смесване на мазилки“. Машините за полагаме на мазилка са лесни за употреба и намират широко приложение в строителната сфера. Подходящи са както за полагане на хоросанови, гипсови и циментови мазилки, така и за шприцване и бояджийски работи. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите машини за полагане на мазилка на италианската марка IMER.

 

Машината за полагане на мазилка IMER SMALL 50 може да се използва за шприцване или боядисване. Тя не притежава миксираща система и затова в бункера ѝ се подава предварително разбъркан материал от бетонобъркачка, миксер или миксер с непрекъснат цикъл. Най-честите сфери на приложение, когато се използва като помпа, са фугиране, инжектиране, саморазливни замазки, зидане.

 

Машината за полагане на мазилка IMER SMALL 50 ES е проектирана да работи с хоросанови мазилки, но може да работи и с гипсови или циментови фабрични такива, изолационни материали, огнезащитни материали, финишни покрития и шпакловки. Доставя се без вибросито.

 

Машината за смесване и нанасяне на мазилка IMER KOINE 3 се използва за мазилки за етажна употреба и работа с фабрични мазилки на гипсова или варо-циментова основа в чували или от бункер. Комплектът включва 15 метрови маркучи за материал и въздух, 20 метров каучуков армиран маркуч за вода, 20 метра захранващ кабел 3х4.            

      

Maшината за смесване и полагане на мазилка IMER KOINE 4 е предназначена да работи с гипсови или циментови фабрични мазилки, изолационни материали, огнезащитни материали, финишни покрития и шпакловки. Материалът се излива в бункера, разбърква се с водата в миксиращата част, влиза в шнековата помпа, където става доразбъркване и чрез маркучите се транспортира в пистолета.

 

Машината за смесване и полагане на мазилка IMER STEP 120 може да се използва за инжектиране и шприцване. Може да е оборудвана с миксер с принудително разбъркване. Предимствата на машината е, че двигателят е клас S1 и че при лесно местене има теглич и две автомобилни колела.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.