Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.
Подреди по
Резултати

Вакуум помпи за климатици

Вакуум помпи за климатици се използват за обезвъздушаване на климатични инсталации. Помпите за климатици помагат на климатика да работи отново ефективно.

 

Те премахват вода, въздух или газ от уреда, като го предпазват при зареждане с хладилен агент. Използват се и за замразяване на водните пари в системата, за да се контролира налягането в устройството. Тъй като налягането спада, водата ще остане при стайна температура и ще излезе от системата като пара.

 

Използването на вакуум помпа за климатик увеличава ефективността на климатичната система. След профилактика на системата с вакуум помпа климатикът в колата или у дома отново възвръща първоначалната си мощ, осигурявайки максимално прохладна и комфортна среда.

 

Един от знаците, че трябва да използвате вакуум помпа техника, е корозирала или замръзнала вътрешна намотка. Нейната употреба е необходима и когато сте изпускали част от хладилния агент при някаква ремонтна дейност. В тази ситуация помпата се оставя да работи, докато системата не бъде изчистена от всички замърсители и достигне правилното вътрешно налягане.

 

Защо да изберете вакуум помпа за климатици от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме помпи за климатици, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.