Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Перфорирани ленти

При монтаж на изолация Ви препоръчваме да използвате перфорирана лента. Тя се използва за общи закрепвания. Перфорираната лента се използва в строителството и при изграждането на съоръжения. Служи за захващане на тръби, тръбопроводи, кабели, греди и др.

 

Металната перфорирана монтажна лента DOMAX TM5 20x0.8 мм е изработена от студено валцована ламарина с цинково покритие, осигуряващо висока плътност и повишена устойчивост на корозия. Металните планки се използват при изграждане на дървени и метални конструкции и осигуряват здравина и стабилност на конструкцията както на закрито, така и на открито.

 

Металната перфорирана монтажна лента DOMAX TM6 15x0.8 мм намира приложение в строителството и при изграждането на инсталации. Служи за захващане на тръби, тръбопроводи, кабели, греди и др. Дължината на лентата в ролката е 3 метра. Металните планки могат да бъдат покрити с декоративна боя, предназначена за поцинковани повърхности.

 

Металната перфорирана монтажна лента INDEX CIPE 12x0.8 мм служи за работа в строителната дейност и при изграждането на инсталации. Захваща тръби, тръбопроводи, кабели, греди и др. Дължината на лентата в ролката е десет метра.

 

Металната перфорирана монтажна лента INDEX CIPE 17x0.8 мм служи за работа в строителството и при изграждане на инсталации. Материалът е висококачествена стомана с поцинковано покритие. Дължината на лентата в ролката е десет метра.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ може да намерите различни видове конзоли и планки.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.