Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 562 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 562 Артикула.
Подреди по
Резултати

Перфорирани ленти

Перфорираните ленти се препоръчват при монтаж на изолация. Ползват се за общи закрепвания в строителството и при издигане на съоръжения. Служат за захващане на тръби, тръбопроводи, кабели, греди и други.

 

Металната перфорирана монтажна лента в повечето случаи е изработена от студено валцована ламарина с цинково покритие, осигуряващо висока плътност и повишена устойчивост на корозия. Ползва се при изграждане на дървени и метални конструкции и осигуряват здравина и стабилност на конструкцията както на закрито, така и на открито.

 

Металните планки могат да бъдат покрити с декоративна боя, предназначена за поцинковани повърхности.

 

Защо да изберете перфорирана лента от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме перфорирани ленти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.