Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 786 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 786 Артикула.
Подреди по
Резултати

Битумни уплътнители

Битумният уплътнител се ползва за лепене и уплътнение и е един от най-актуалните материали при ремонтни дейности на покрива. Характеризира се с устойчивост на UV лъчи и отлични пластично-еластични свойства, като понася разширения, дължащи се на променливите атмосферни условия.

 

Характерни особености и приложение на битумния уплътнител

 

Битумните уплътнители са създадени на основата гума и битум и се използват много лесно. Характерното за тях, е че прилепват изключително добре към влажни повърхности и не се налага употребата на грунд.

 

Битумният уплътнител прилепва добре и към ламарина, алуминий, мед, месинг, керамика, битумни керемиди, мазилка и други. Дъждът и влагата не представляват никаква пречка, защото той не се разтваря във вода. Единственият недостатък е, че заради голямата еластичност не може да се боядисва и не е годен за работа при ниски температури.

 

Битумният уплътнител се ползва за:

 

  • бързи ремонти на пукнатини
  • дупки и други повреди по покрива и хидроизолационните мембрани
  • уплътняване на фуги между хидроизолационната мембрана и вертикалните бетонни стени
  • ремонт на процепи в битумни изолации и уплътняване на пукнатини, улуци и фуги между бетон, мазилка, ламарина и други.

 

Намира широко приложение за уплътняване на покривни елементи с цел хидроизолация, уплътняване на покриви от битумни керемиди и уплътняване около основата на комини. Важно е да отбележим, че той е непригоден за лепене и уплътняване на полиуретан и стиропор.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.