Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 780 продукта и наличност над 3 910 617 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 780 продукта в наличност.
3 910 617 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове за ръжда - разтворители на ръжда

Спрейовете разтворители на ръжда, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, са незаменими при ремонти, поддръжка и обслужване.

 

Разтворителят на ръжда WEICON 400 мл, който предлагаме, е със шестстепенна функция. Благодарение на функциите си достига до най-малките междинни пространства. Спреят работи в три посоки и това дава възможност за работа във всяка позиция (дори и на таван). Разхлабва лесно ръжда и твърди части, болтове, винтове, панти, отблъсква водата от запалителните системи, осигурява функционирането на механични части и контакти върху разпределителни капачки и свещи. Спреят стабилно предотвратява от корозия и окисляване, осигурява смазване на плъзгащи се повърхности, почиства и поддържа метални повърхности, механични части и електрически системи.

 

Спреят за ръжда WEICON W44T 400 мл разхлабва заклинени резби, фитинги и клапани, болтове. Прониква и разтваря ръжда, разсейва влагата от електрически контакти, предотвратява проследяването на ток и улеснява стартиране на мокри двигатели. Почиства замърсени метални повърхности и оставя дълготраен филм, който не се размазва и не привлича прах. Защитава и съхранява всички видове машини, инструменти и др.

 

Спреят разтворител на ръжда TKK Tekasol Degrip 400 мл притежава голяма разтваряща и проникваща сила. Улеснява развитието и демонтирането на корозирали резбови връзки. Разтваря мръсотията и премахва водата. Прониква дори и в най-малки пукнатини по повърхностите. Оставя дълготрайно водоустойчиво покритие, предпазващо повърхностите от корозия, причинена от влага или атмосферни условия. Намалява износването на механично оборудване.

 

Немският спрей ръждопреобразувател WEICON RUST Converter 400 мл може да неутрализира ръждата по повърхността на желязото и стоманата. Защитава от корозия и е подходящ за външна и вътрешна употреба. Спреят е антикорозионен, има отлични проникващи свойства  и е непрозрачен. Устойчив е на атмосферни условия и има силна UV устойчивост. Той е без мирис и не съдържа метали и минерални киселини. Може да се прилага върху всички ръждясали повърхности на машини, оборудване и селскостопанско такова, както и на моторни превозни средства. Използва се също за нанасяне на предварителен защитен слой.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.