Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Спрейове за ръжда - разтворители на ръжда

Спрейовете за ръжда разхлабват лесно твърди части, болтове, винтове, панти, отблъскват водата от запалителните системи, осигуряват работата на механични части и контакти върху разпределителните капачки и свещи.

 

Спреят стабилно предотвратява от корозия и окисляване, осигурява смазване на плъзгащи се повърхности, чисти и поддържа повърхности от метал, механични части и електрически системи. Улеснява развитието и демонтирането на корозирали резбови връзки. Разтваря мръсотията и премахва водата. Прониква дори и в най-малки пукнатини по повърхностите. Намалява износването на механично оборудване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете разтворители за ръжда на марките LOCTITE, TKK, WEICON и други.

 

Защо да изберете спрей за ръжда от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме разтворители за ръжда, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.