Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 270 продукта и наличност над 3 830 910 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 270 продукта в наличност.
3 830 910 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове за ръжда - разтворители на ръжда

Спрейовете за ръжда разхлабват лесно твърди части, болтове, винтове, панти, отблъскват водата от запалителните системи, осигуряват работата на механични части и контакти върху разпределителните капачки и свещи.

 

Спреят стабилно предотвратява от корозия и окисляване, осигурява смазване на плъзгащи се повърхности, чисти и поддържа повърхности от метал, механични части и електрически системи. Улеснява развитието и демонтирането на корозирали резбови връзки. Разтваря мръсотията и премахва водата. Прониква дори и в най-малки пукнатини по повърхностите. Намалява износването на механично оборудване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете разтворители за ръжда на марките LOCTITE, TKK, WEICON и други.

 

Защо да изберете спрей за ръжда от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме разтворители за ръжда, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.