Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Инструменти за окачване на мотоциклети

В категорията „Инструменти за окачване на мотоциклети“ на магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за блокиране амортисьорите за мотори, куки за монтиране и демонтиране на пружини, секторни ключове за мотоциклет.

 

Видове инструменти за окачване на мотоциклети

 

Инструментът за блокиране амортисьори за мотори се ползва при смяна на втулки, уплътнения и масло на предните амортисьори. Вкарва се между корпуса и гайката и държи амортисьора в горно положение по време на монтаж и демонтаж.

 

Куката за монтиране и демонтиране на пружини влиза в употреба при монтиране и демонтиране на пружини (за краката, за седалката и резервоара, като помощно средство при сглобяването на веригата и други). Подходяща е за всякакъв вид мотори.

 

Секторният ключ за мотоциклет е подходящ за настройка на телескопи на мотори и скутери. Малката дебелина на ключа позволява работа с тънки гайки. Дръжката е с пластично покритие.

 

Защо да изберете инструмент за окачване на мотоциклети от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за окачване на мотоциклети, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.