Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 520 продукта и наличност над 4 154 629 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 520 продукта в наличност.
4 154 629 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за окачване на мотоциклети

В категорията „Инструменти за окачване на мотоциклети“ на магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за блокиране амортисьорите за мотори, куки за монтиране и демонтиране на пружини, секторни ключове за мотоциклет. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

 

Инструментът за блокиране амортисьори за мотори UNIOR 10.3х12.7 се ползва при смяна на втулки, уплътнения и масло на предните амортисьори. Вкарва се между корпуса и гайката и държи амортисьора в горно положение по време на монтаж и демонтаж.

 

Куката за монтиране и демонтиране на пружини UNIOR влиза в употреба при монтиране и демонтиране на пружини (за краката, за седалката и резервоара, като помощно средство при сглобяването на веригата и др.). Подходяща е за всякакъв вид мотори.

 

Секторният ключ за мотоциклет UNIOR ф32-60 мм е подходящ за настройка на телескопи на мотори и скутери. Малката дебелина на ключа позволява работа с тънки гайки. Дръжката е с пластично покритие.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от специализирани инструменти за мотоциклети.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.