Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 792 557 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 792 557 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрейове антикорозионни

Антикорозионните спрейове представляват спрейове за отстраняване на ръжда. Благодарение на голямата проникваща и разтваряща сила тези спрейове гарантирано ще улеснят развиването и демонтирането на корозирали резбови съединения.

 

След нанасяне върху избраната повърхност спреят за ръжда оставя водоустойчиво покритие, което предпазва от влага и неблагоприятни атмосферни условия. Тези ефективни средства редуцират ръждата и предпазват от корозия за дълъг период от време.

 

За какво се използва антикорозионния спрей?

 

Контактните спрейове се използват при защита и поддръжка на електрически контакти и компоненти, като отблъскват влагата от електрическите контакти и предпазват от изтичане и загуба на електричество.

 

Антикорозионните спрейове предпазват контакти, бушони, кабелни връзки от отлагания на сулфид и окисляване. Използват се за табла за бушони, домофони, електрически системи за гаражни врати, контакти, кабели и кабелни връзки, щепсели и удължители за контакти, електрически градински инструменти и осветителни системи.

 

Приложение на антикорозионните спрейове

 

Антикорозионните спрейове са с много висока повърхностна активност след третиране върху метал, много бързо проникват на молекулярно ниво точно над повърхността, като образуват тънък, плътен и устойчив филм, който отстранява водата от метала, почистват и го смазват и го предпазват от корозия.

 

Намират широко приложение практически навсякъде в ежедневието - за почистване, смазване, предпазване на катинари, брави, панти, електрически уреди, автомобили, велосипеди, електрически табла и много други електрически системи.  

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.