Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.
Подреди по
Резултати

Уреди за почистване на под

Искате да чистите подовете по-бързо и лесно? Или да приключите с цялото чистене на пода с едно движение, за предпочитане без прахосмукачка? Употребявате уред с кабел или харесвате безжичен механизъм със здрава батерия и максимална независимост при движение? В магазини „Баш Майстора“ ще намерите уреди за почистване на под за всяка задача, която е на дневен ред.

 

Преимущества на електрическите подочистачки

 

20% по-висока ефективност на чистене – механичните валяци без напън движат уреда по пода и извършват голям брой избърсвания наведнъж. Така получавате по-чист и ефективен резултат от класическия моп.

 

Чистене на пода с лекота – без повече да го правите с ръце. Няма изцеждане на кърпи за чистене, тъй като мръсотиите се премахват от ролките чрез функция. Свалящите се резервоари за чиста и мръсна вода махат задължението от носене на тежка кофа.

 

Удобни за различни твърди подове – ниската остатъчна влага означава, че е подходящ за различни твърди подове (камък, плочки, паркет, ламинат).

 

Идеално чистене на ъгли – централното задвижване на валяците гарантира отлични резултати при чистене в ъгли и ръбове.

 

До 90% спестяване на вода – някои устройства използват до 90% по-малко вода от традиционните мопове и кофи при чистене на площ от 60 квадратни метра.

 

Защо да изберете електрически моп от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме уреди за почистване на под, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.