Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Помпи за соларни системи

Помпите за соларни системи са предназначени за бързо пълнене и ефективно промиване на соларни системи. Оборудвани са с устойчиви на високи температури маркучи, което позволява безопасното пълнене и поддръжка на соларни системи.

 

Главното приложение на тези помпи е за пълнене, обслужване и замяна на гликол в отоплителните инсталации. Разполагат със здрава и топлоустойчива работна помпа, през която може да преминават малки частици от твърди материали без затруднение.

 

Помпите са снабдени с предпазен клапан за налягане и сферични клапани, които позволяват безопасно сваляне на маркучите за пълнене. Предназначени са за соларни системи с малки и средни размери. Спирателният вентил на дъното улеснява изпразването на целия контейнер.

 

Защо да изберете помпа за соларни системи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме помпи за соларни системи, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.